Et af de mest romantiske steder i verden er Maldiverne. Kender du ikke denne ø-gruppe, så kender du endnu ikke ordet romantik. Og har du ikke besøgt Maldiverne, så kender du endnu ikke til begrebet romantik. For her er verdens paradis. Og har du fundet din eneste ene, så er det en rejse til Maldiverne, som I skal tage af sted på!

Maldiverne er det ideelle rejsemål. Ferieparadiset består af mange små øer, som ligger på ækvator syd for Indien og Sri Lanka. Beliggenheden gør, at Maldiverne altid har sommer og temperaturer på lige omkring 30 grader. Strandene har sand i den mest perfekte hvide farve, og himlen, hvor solen altid synes at stå højt på, sørger for, at vandet er den smukkeste turkisblå farve.

Indbyggerne på Maldiverne har fundet ud af, hvor unik en perle deres ø-samling er, og de lever af turismen. Derfor er Maldiverne fyldt med perfekte hoteller og restauranter til ferien. Men samtidig virker Maldiverne uspoleret. Badeparadiset er på en og samme tid guddommeligt smukt og yderst naturvenligt.

De mange øer giver en unik mulighed for at finde en lille fredfyldt lagune, hvor man med sin elskede ved sin side kan lade romantikken blomstre. Maldiverne er nemlig indbegrebet af afslapning. Det er ikke på Maldiverne, man skal forvente at kunne shoppe eller tage på diskotek. I dette paradis handler livet for en gangs skyld om noget andet.

Er man til en smule action, så byder Maldiverne også her på muligheder. Man kan bruge timer på at snorkle ved de smukke koralrev, og har man dykkercertifikat, kan man få en unik dykkeroplevelse med delfiner og havskildpadder ved sin side. Samtidig er der gode forhold for windsurfing på et ideelt begynderniveau, hvor alle kan være med.

Der er mange hoteller og øer at vælge i mellem på Maldiverne. Men her er det vigtigste, at du kommer af sted. Det vil ikke betyde så meget, hvilken ø du bor på. Du skal derfor vælge efter hvilket hotel, der tiltaler dig mest. Den romantiske atmosfære er den samme, så længe det er Maldiverne, du besøger!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *