Burberry er efterhånden blevet et verdenskendt brand, når det kommer til modetøj i højkvalitet og med høj status. Branded der er kendt for sine famøse tern har da også produceret både jakker, skjorter, tasker, solbriller, poloer og lignende, og rigtig mange mennesker har efterhånden været den lykkelige ejer af enten en skjorte eller en polo fra Burberry.

Der er ingen tvivl om, at der er status i at klæde sig i det famøse brand. Tøjet med de karakteristiske tern kan efterhånden kendes på kilometers afstand. Dette er dog ikke den eneste grund til at vælge burberry.

Og på de mere luksuriøse og dyre varer vil man efterhånden også se, at ternene træder mere i baggrunden for den mere klassiske britiske stil.

Et eksempel er den ultimative beklædning fra Burberry, herrefrakken. Den lange Sorte eller Brune frakke i helt ens farve uden mønster på den ydre del af tøjet. Se dette er en statusgivende beklædningsgenstand. En Lang herrefrakke er næsten et must, når man iført jakkesæt skal til større begivenheder, og hvorfor ikke gå linen helt ud og købe den ypperste frakke på markedet.

Frakken kan desuden også bruges til hverdag. Den er ikke i overvældende specielt design, hvilket gør den ganske anvendelig til netop hverdagsbrug også.

Jakken er klassisk og simpel i sit design, men stadig med de karakteristiske tern på indersiden, som let bliver synlige, når man har jakken åben, så man desuden også kan se den øvrige beklædning.

Ikke Kun forbehold de rige

En så fin jakke er ikke længere kun forbeholdt den rigeste del af befolkningen. Faktisk kan alle finansiere at købe en frakke fra selveste burberry, hvis blot man vælger at optage et forbrugslån.

Det er ganske let og fordelagtigt at tage et forbrugslån og man slipper for at stille sikkerhed og redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Så man kan frit gå ud at købe en frakke der virkelig signalere at man er en vaskeægte herre.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *