Jeg er netop begyndt i træningscenter for endelig at få bugt med de overflødelige kilo. Jeg er ikke overvægtig, men som kvinde har man jo altid nogle ting, man gerne vil forbedre ved sig selv. Derfor er jeg blevet en hyppig besøgende i det lokale træningscenter, og jo mere tid jeg bruger dernede, jo mere går jeg også op i hvordan jeg ser ud. For en motivationsfaktor for mig er, at jeg også ser godt ud mens jeg træner (så godt som det nu kan lade sig gøre, når man sveder og pruster).

Derfor har jeg studeret markedet for træningstøj og ret hurtigt faldt jeg over Stella McCartneys træningslinje. Stella McCartney er en utrolig succesrig designer, der designer til alle de store stjerner, men da hun lancerede sin træningskollektion i samarbejde med Adidas tog hendes karriere for alvor fart blandt de mere almindelige mennesker. Og det er der god grund til.

Stella McCartney har nemlig sans for, hvad der passer til den enkle og moderne kvinde. Hendes træningslinje tager højde for, at vi ikke alle sammen er en størrelse 34 samtidig med, at den er moderigtig og elegant. Der er ingen tvivl om, at man hurtigt kan få misundelige blikke hvis man tropper op i Stella McCartney træningstøj næste gang man er nede at træne.

Og det var netop det jeg gjorde. Jeg købte nemlig en hel del fra Stella McCartneys træningskollektion og selvom det ikke er det billigste træningstøj er jeg så glad for det. Materialerne er fantastiske og tøjet får mig til at se godt ud samtidig med, at jeg føler mig afslappet i det, og det er netop sådan jeg føler, at træningstøj skal få mig til at føle. For hvis ikke man er tilpas i det tøj man træner i, så kan det hele være ligegyldigt.
Derfor gør det mig ikke noget at bruge lidt ekstra penge på træningstøj så længe det har den effekt jeg ønsker.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *