Jeg har ved flere lejligheder benyttet chancen for at blogge lidt om dyr rødvin og senest også om hvidvin, som jo hører sommeren til. Det har jeg gjort fordi vin unægteligt er en luksusvare og endda og en luksusvare der kan give nogle helt unikke oplevelser, hvis blot man vælger den rigtige vin.

I forlængelse af dette er det næsten et must at jeg også finder plads til en blog om verdens måske mest ekstravagante drik, på disse sider.

Som overskriften så pænt afslører, så er der naturligvis tale om champagne. På mange måder er champagne den ultimative festdrik. Det er altid store flotte champagneflasker der hives frem, når der skal fejres noget helt særligt. Bryllupper, fødselsdage og store sportssejre er gode eksempler, men også når man er færdig med gymnasiet og bliver student er det efterhånden kutyme, at man fejre det med champagne.

Champagne er også blevet kendt som en drik der er forbeholdt de velhavende folk. Egentlig er det uforståeligt hvorfor det er sådan, fordi champagne er for alle og det er endda en meget klassisk smag som de fleste vil kunne lide.

Det økonomiske aspekt spiller måske en rolle i denne sammenhæng, men faktisk så er god og rigtig champagne ikke noget der kun er forbeholdt de velhavende.

Behøver ikke nøjes med den fra supermarkedet

Alle os der ikke er super velhavende behøver altså ikke at nøjes med den uægte og billige “champagne” nede fra det lokale supermarked. Vi kan også sagtens snige os ind til den lokale vinhandler og få en helt ægte klassisk champagne fra det helt rigtige og officielle champagne distrikt. Det er en oplevelse der er alle forundt og som de fleste bør give sig i kast med en gang i mellem.

Naturligvis skal man have lidt penge opad lommen, men heldigvis ved jeg, hvor jeg skal skaffe de penge. Her er internettet, som så mange gør før, ens bedste ven. Man kan nemlig låne pengene på internettet. Ganske nemt og ganske hurtigt.

Det er ikke noget som man skal være højt uddannet økonom for at kunne gennemskue. Alle kan finde ud af det og lånene er forbeholdt alle. Måske især os der ofte drømmer om at kunne stille en højkvalitets champagne på bordet næste gang der er en særlig anledning. Eller bare fordi det er sommer.

Her er internettet den oplagte mulighed og man kan klare finansieringen med det samme, så man kan fejre den næste store beginvenhed med en god flaske “Pagne”.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *