Da tv-serien Sex and the City blev vist på skærmen for første gang i 90’erne var der mange kvinder, der ikke kendte til navnet Christian Louboutin, men i takt med at der kom flere seere til den populære tv-serie blev navnet verdenskendt blandt almindelige kvinder.

Christian Louboutin er en fransk designer, der har specialiseret sig i at designe sko til kvinder. Han er nok bedst kendt for sine ikoniske stilletter med den lakerede røde sål. Denne sko blev præsenteret for den almindelige kvinde i Sex and the City og efterfølgende var det umuligt at se stjerner gå op af den røde løber uden at mindst halvdelen af dem var iført de karakteristiske Louboutin-sko.

Personligt blev jeg også først bekendt med Christian Louboutin da jeg så Sex and the City for første gang. Som så mange andre blev jeg tiltrukket af den frække rød sål i bunden af skoen, der virkede som et diskret rebelsk råb. Det var en blanding af klassisk stil med fræk autonom mode. Og netop denne blanding synes at tiltrække mange forskellige slags kvinder. Alle slags kvindelige kendisser har efterhånden båret et par Christian Louboutin-sko. Alle fra sangerinder, skuespillere, modeller og endda kongelige har betrådt jorden i disse fantastiske designersko.

Selv er jeg ikke så heldig at eje et par endnu. Et par enkle sorte stilletter kan hurtigt komme til at koste omkring 4000kr og selvom jeg elsker luksus har jeg endnu ikke kunne bære at betale så mange penge for et par sko. Men jeg må indrømme, at jeg ved, at jeg en dag kommer til at købe et par. Deres elegance taler til mig og jeg ved at køber jeg et par Christian Louboutin-sko vil jeg have dem resten af livet. Der er ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten ligeså vel som der ikke et blevet gået på kompromis med designet.

Vil du ligesom mig have den indre stilfulde men frække kvinde frem, kan du med god samvittighed investere i et par Christian Louboutin-stilletter.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *