Når det kommer til smykker i modebilledet, er der meget at vælge imellem. Moden skifter hver sæson, og det kan til tider være svært at følge med i de nyeste trends. Samtidig er det dyrt at skifte sine smykker ud 4 gange i året.

Et godt trick her er, at man for at gøre det nemmere kan investere sine penge i tidløse smykker. Tidløse smykker er designsmykker, som aldrig går af mode. Der findes mange af denne slags tidløse smykker – og hvis du tænker dig godt om, så kan du sikkert komme på et par stykker. Det drejer sig om de smykker som både du, dine forældre og bedsteforældre har haft på i årenes løb.

Min personlige favorit er DAISY smykkerne fra Georg Jensen. Du kender dem måske bedre som margeritten. Disse smukke blomster har eksisteret i mere end 75 år, og de er derfor en sikker vinder, hvis du kunne tænke dig at have nogle tidløse smykker i din samling.

DAISY smykkerne findes i alt fra øreringe og fingerringe til armbånd og halskæder, så der er god mulighed for at starte en hel lille samling af DAISY smykker. De mange forskellige design gør det muligt for alle typer og aldersgrupper at finde en god match til den personlige stil.

Det er en god ide at købe så enkle udgaver af smykkerne som muligt. Til en start i hvert fald. På den måde er der større sandsynlighed for, at du kan bruge dem uanset hvilken trend, der er på mode. Om vi så skriver år 2013 i kalenderen, eller vi er kommet helt frem til år 2033, så vil du med sikkerhed altid kunne bruge DAISY smykkerne.

Falder du for de smukke DAISY smykker, kan du altid investere i mere modeprægede udgaver af smykket på et senere tidspunkt. Men start din samling op fra bunden.

Om det er et armbånd, en halskæde, en fingerring eller et par øreringe, du skal starte med at købe, er op til dig selv. Du skal gøre op med din selv, hvilken type smykke du holder mest af at have på. Går du fx med halskæde til daglig, og bruger du kun armbånd til specielle lejligheder, så er det klart, at det er en halskæde, du skal købe først. Men tænk over det og glæd dig, til du har fået et smykke, som du kan bruge nu og i mange år fremad.

Du kan finde smykkerne både på Georg Jensens egen hjemmeside og (sikkert også) i din lokale guldsmed.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *