Som overskriften pænt afslører, så skal det her handle lidt om cykler. Nærmere bestemt, så skal det faktisk handle om én bestemt cykel. Nemlig den fuldendte cykel.

Hvad skal det så betyde? Jo det skal betyde en cykel der kan bruges til det meste. En cykel der kan opfylde alle behov og som kan bruges til at udfylde alle de funktioner man normalt har flere forskellige cykler til. Det kan eksempelvis være motion og transport. Vel at mærke på en effektiv og behagelig måde.

Nogle har måske allerede gættet det, men til dem som ikke er helt så hurtige så kan jeg løfte sløret for, at der er tale om en Avenue Airbase cykel. Cyklen der kan det hele og ser smart ud på samme tid.

For det første er en Avenue Airbase lavet i et gennemført og unikt design. Et design, hvor der er kælet for detaljen og hvor der er taget højde for det hele. Der er en naturlig sammenhæng gennem hele cyklen også, når det kommer til cyklens farve. Her er der nemlig mulighed for virkelig at vælge en cykel der passer til det man godt kan lide. Man kan nemlig få dem i næsten alle regnbuens farver. Jeg vil vove den påstand at en Avenue Airbase cykel er så smukt et transportmiddel at det rent faktisk ville pynte ved at stå indendørs i rigtig mange lejligheder – så slipper man også for tyveri.

For det andet så er Avenue cyklen ikke kun en fryd for øjet. Den er også en fryd for benene. Den er let og ligefrem behagelig at køre på. Der er tale om en god cykel. En cykel som på en hurtig, effektiv og behagelig måde kan bringe en fra A – B. Man betaler ikke kun for design, man betaler så sandelig også for en god cykel.

For det tredje så kan man med en Avenue Cykel også bruge den som mere end bare et transportmiddel. Man kan bruge den som motionscykel eller som cykel, hvor man cykler rigtig lange ture. Det kan man fordi man kan købe cyklen med hele 18 Gear. 3 klinger så der er noget til et hvert terræn.

Jeg ejer selv en sådan cykel og jeg bruger den ganske ofte til at cykle gode lange ture på, og det kan man sagtens det kan sagtens følge med på lige fod med de fleste racercykler. Her har man bare hele pakken i stedet. Design, bycykel og racercykel.

En god investering

Jeg vil gå så langt som at sige, at en Avenue cykel er en god investering. Det er en langsigtet investering. Den er fantastisk holdbar og man kommer til at tilbringe mange timer i selskab med den.

Gode investeringer siger man jo sjældent nej til, men alligevel fravælger man Avenue cyklen fordi den koster lidt mere end de fleste lignende cykler. Det kan ikke anbefales. Som sagt er jeg selv den lykkelige ejer af en avenuecykel gennem mange år. I sin tid lånte jeg pengene på internettet til min cykel. Det har jeg aldrig fortrudt.

Jeg tog ganske enkelt et forbrugslån på internettet, hvor jeg lånte 5.000 kroner og betalte selv resten af cyklen. Jeg har det personligt sådan, at gode investeringer kan man sagtens låne penge til. Det er der intet problem i, og man skal ikke skamme sig over at låne penge. Det er blot et helt naturligt behov. Jeg tror alle kender det med at man gerne vil have lidt flere penge, så man kan købe nogle af de fede ting man altid har ønsket sig.

Hvis jeg skal fortælle lidt mere om min egen personlige oplevelse med internetlån, så var den udpræget god. Jeg oplevede ingen problemer og ingen skjulte betalinger. Det jeg så på nettet var også det jeg fik. Det gik lynhurtigt og jeg kunne allerede købe min nye cykel få dage efter jeg havde ansøgt om et lån.

Jeg skulle aldrig bruge tid på at mødes med udlåneren, det hele foregik via en online ansøgning og en online behandling som kort tid efter resulterede i 5.000 kroner på min konto. Og lige efter det stod der en ny Avenue Airbase hjemme hos mig og jeg var klar til både at cykle lange ture, men også bare at cykle rundt til næsten al ting.

Jeg har aldrig haft problemer med hverken cyklen eller lånet. Det hele har forløbet smertefrit og let og det er noget som jeg klart ved anbefale andre med samme behov at gøre. Det er smart og det er enkelt og man kan få mange nye forbrugsgoder på den måde.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *