Da jeg i morges tændte min computer op og tjekkede nyheder, fik jeg en glædelig overraskelse: Nokia Lumia 925 kommer til landet tidligere end leverandørerne havde regnet med. Jeg læste nyheden på epn.dk, til de af jer, der må være interesseret i at læse artiklen helt igennem – den er desuden ikke så lang. For mig personligt er det en mindre gave fra Nokias side, da jeg har været fascineret af min Lumia 920 lige siden jeg købte den. Jeg har dog i længere tid trængt til en ny model, og med ankomsten af 925 som arvtager fra min nuværende 920, kan jeg ikke andet end at glæde mig som et lille barn til 925 rammer butikkerne.

Vejer mindre end nogensinde før og i aluminium

Hvad jeg især bemærker ved den nye model er, at den ifølge artiklen er meget lettere i vægt end den nuværende 920. Den nye model vejer sølle 139, hvilket er 46 gram mindre end 920-modellen, der har en kampvægt på 185 gram. Dette lyder umiddelbart ikke som ret meget, men jeg kan garantere for, at det er noget, som man lægger mærke til i længden. Da mobiltelefoner ikke vejer så meget generelt, kan den mindste vægtreduktion være mærkbar for forbrugerne.

 

Den nye Lumia bliver en lækker affære at have med at gøre.

Den nye Lumia bliver en lækker affære at have med at gøre.

Denne vægtreduktion er blot endnu en af de nye forbedringer ved Lumia 925. Udover slankekuren bliver 925 også den første mobiltelefon fra Nokia, der er fremstillet i aluminium, hvorimod alle andre tidligere modeller har været lavet af plastik. Jeg tror, at Nokia har valgt denne ændring af den simple årsag, at man ønsker at tage kampen op med Apples produkter, der startede ud med at lave et mere simpelt og stilfuldt design, der også får den enkelte telefon til at fremstå som mere lukrativ.

I det hele taget forventes det, ifølge artiklen, at Lumias ankomst på mobilmarkedet vil skabe en stor fremgang i Nokias salg og regnskab. Dette mener jeg ligeledes er en plausibel forudsigelse, da vi før har set, hvor meget provenu ét enkelt produkt kan skabe for en virksomhed, hvis man ellers har ramt et ømt punkt hos forbrugerne. Forudsigelsen bliver ikke mindre holdbar af, at Lumia 920 har fået topkarakterer flere steder – både af anmeldere og forbrugere – og derved kan man kun forvente noget lignende med en forbedret udgave af denne.

I butikkerne den 15. august

Hvornår kan vi så forvente Lumia 925 i butikkerne? Den 15. august siger artiklen fra epn i hvert fald og dette er desuden også blevet bekræftet af Nokia selv overfor en hjemmeside. Egentlig havde man regnet med, at Lumia 925 først ville udkomme allersidst på året, men det er åbenbart hurtigere med produktionen og designet end forventet, og derfor udgiver man nu telefonen tidligere, end man havde regnet med. Mobilen kommer med Windows 8 styresystem indbygget. Det bliver muligt at få mobilen i hvid og grå.

Farvevalget kommer i mine øjne til at læne sig meget op ad de ideer, som Apple har haft omkring sit design af iPhone-serien. Jeg læste engang bogen om Steve Jobs, hvor det blev gjort meget klart, hvad der var hans ideer fra starten af med Apples produkter: det skulle være simpelt, stilfuldt og uden de store dikkedarer, så kunderne altid kunne genkende det stilrene look, når det købte et Apple-produkt. Dette må man i høj grad sige er lykkes i dag, og det kan måske være lige netop den succes, som Nokia forsøger at lade sig inspirere af, sådan som jeg ser det.

Men hvordan med finansieringen

Nokia Lumia 925 kommer til at koste mellem 3500 og 4500 kroner og vil blive solgt af alle de sædvandlige mobilgiganter såsom 3, TDC, Telenor osv., og mobilen kan både fås med abonnement og uden. Det kan være dyrt, hvis man ikke lige står med penge på hånden eller har et godt vellønnet job, som man kan trække på. Derfor vil mange Lumia-ønskede mennesker måske opgive at få fat i produktet, da drømmen om en ny mobil brister. Heldigvis er der råd for dette, da der findes udlånere, der hurtigt og sikkert kan hjælpe dig med lån, som du kan bruge til at købe din nye Lumia med.

Jeg vil anbefale, at man henvender sig til en online lån udbyder, da disse har de korteste og nemmeste ansøgningslånproces, og samtidig ikke spørger til, hvad du skal bruge dit lån til. I forhold til, hvilket lån du skal vælge, vil mit råd være, at et minilån/hurtig lån vil være det mest passende til situationen her. Da prisen på telefonen ikke er større end det er, vil det være en rigtig god idé at tage et så småt lån som muligt, da renten dermed vil være lavere, end hvis du tager et større lån.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *