Jeg er meget interesseret i elektronik og jeg elsker specielt mobiltelefoner. Lige siden jeg fik min første smartphone har jeg skiftet telefon cirka hvert halve år. Det kan lyde skørt, men jeg går meget op i, at jeg har det nyeste når det kommer til telefoner.

Derfor fulgte jeg også intenst med, da der i sidste måned blev holdt en stor konference i Barcelona hvor de nyeste modeller blev lanceret. Jeg bed især mærke i Samsungs Galaxy Note 8 tommer. Her var der tale om en telefon, der skulle give Apples Ipad Mini kamp til stregen.

For mange er en telefon på 8 tommer måske lige i overkanten, men i min hverdag bruger jeg min telefon til utallige ting, hvor det kan være rart at have en større skærm. Jeg bruger min pc mindre og mindre fordi jeg har mulighed for at gå på internettet med min telefon. Så jeg kunne hurtigt se fordelen i, at jeg kunne ordne mange ting i forbindelse med mit arbejde direkte på mobilen.

Jeg ved endnu ikke hvad den nye Samsung Galaxy Note kommer til at koste, men jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg skal have mig et eksemplar. Jeg kunne forestille mig, at prisen vil ligge på mellem 5000-6000kr og det er selvfølgelig også mange penge for en mobiltelefon, men hvis man tænker på, at den i mange situationer også ville kunne fungere som erstatning for en pc i hverdagen, så synes jeg at det er en ret god investering.

Jeg er ikke sikker på, at jeg har pengene til at købe telefonen når den kommer på markedet, men heldigvis kan jeg altid tage et lån hvis fristelsen bliver for stor. I stedet kan jeg så betale afdragene på lånet alt imens jeg nyder min helt nye telefon som jeg er sikker på bliver min nye bedste ven på arbejdspladsen.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *