Min veninde er næsten lige blevet mor for første gang. Det var virkelig et ønskebarn, for hende og hendes kæreste har prøvet at blive gravide i mange år og endelig lykkedes det.
Og man kan virkelig også mærke, at dette barn virkelig er ønsket. Den lille datter bliver forkælet op over begge ører og mangler absolut ikke noget.

Specielt med tøj nægter min veninde at gå på kompromis. Min veninde har selv altid gået meget op i tøj og er virkelig glad for designertøj. Og det virker til, at hun er ved at overføre den trang til sin datter.

Den lille pige bliver hver dag iført designer babytøj. Og her taler vi ikke bare om Hummel eller andre nogenlunde overkommelige mærker rent prismæssigt. Nej, hun bliver iført Dolce and Gabbana, Armani, Tommy Hilfiger og Stella McCartney.

Her behøver jeg vist ikke at sige, at det er noget ret dyrt tøj. Hun bruger mange tusinde kroner hver måned på at udstyre sin datter med det nyeste designertøj.
Normalt har jeg intet imod designertøj, og jeg kan da også godt selv lide at gå med det og købe det.
Men jeg synes måske, det er lidt vanvittigt at købe så dyrt tøj til en lille person, der vokser i raketfart.

Men ikke desto mindre er det sådan det er, og jeg er da også sikker på, at den lille prinsesse kan blive kåret som den bedst klædte i dagplejen. Dog er jeg i gang med at overtale min veninde til at sælge tøjet videre, når hendes datter ikke kan passe det længere. Om ikke andet kan hun altid få lidt penge for det til at finansiere alt det nye tøj hun skal købe.

Selvom jeg synes, at det er vanvittigt at bruge så mange penge på tøj til en baby må jeg indrømme, at hendes datter er umådelig smart og min veninde er langt fra den eneste, der køber dyrt tøj til sit barn. Der er jo en grund til at designerne er begyndt at designe babytøj. Der er et kæmpestort marked for det derude og sådan vil det nok altid være.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *