Vi har lige overstået konfirmationssæsonen og der går nu et helt år, før cirkusset omkring fester og gaver skal gentage sig. Heldigvis slipper jeg for alt ståhejet omkring konfirmation næste år. Min søn blev nemlig konfirmeret i år og sikke et stres det er at skulle planlægge en fest og sørge for at finde de rette gaver.

Min søn er ikke meget anerledes end de fleste drenge. Han ønskede sig en computer, en cykel, penge og tøj, ligesom resten af hans skolekammerater. Computeren fik han af mormor og morfar, cyklen af farmor og farfar og penge og tøj fik han af de resterende gæster.
Min mand og jeg gav ham selvfølgelig festen, men vi have også en lidt større overraskelse i ærmet.

Personligt er jeg meget traditionstro når det kommer til begivenheder som dåb, konfirmation, bryllupper og begravelser, og derfor ville jeg også følge traditionerne for en konfirmation. Traditionen i min familie har altid været, at konfirmanden fik en speciel gave af sine forældre, og helst en gave der kunne bruges hele livet. Dette ønskede jeg også for min søn, og derfor besluttede min mand og jeg, at min søn skulle have et ur til sin konfirmation.

Da jeg jo er lidt af et luksusdyr ville jeg ikke have, at min søn skulle have et hvilket som helst ur. Det skulle være af en god kvalitet og skulle kunne holde i mange år. Derfor faldt mit valg på et Breitling ur. Jeg er godt klar over, at vi er i den dyre ende når det kommer til ure, men han bliver jo kun konfirmeret en gang, og jeg vil gerne have, at han får en gave, der gør ham glad livet ud.

Derfor fandt vi et Breitling ur som vi synes var en passende gave. Uret kostede lige under 30.000kr og var meget klassisk og tidsløst. Selvfølgelig var vi klar over, at nogle måske ville synes, at det var lidt i overkanten, men det er jo vores penge og vores beslutning. Det vigtigste var, at vores søn blev glad, og det gjorde han bestemt. Da festen var over og alle var gået hjem, kom han hen til os og sagde, at vores gave var den bedste han havde fået. Det varmede virkelig mit hjerte og det gjorde, at jeg synes, at det var alle de 30.000kr værd. Derfor synes jeg sagtens, at man kan ofre lidt ekstra penge på en god konfirmationsgave til sine børn. De husker dig for det resten af livet og det bringer glæde i alle situationer.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *