Det er ikke nogen hemmelighed at vi nu nærmer os enden på Maj måned. Det betyder også for rigtig manges vedkommende at man er ved at nærme sig enden på sine likvide midler på lønkontoen. Det er jo den typiske situation som rigtig mange står i hver eneste måned, men det er så heller ikke nogen unormal situation. Selv har jeg da også fundet mig selv i samme situation op til flere gange. Heldigvis har jeg set lyset og løst problemet ved egen hjælp.

Jeg har anskaffet mig et kreditkort med en kredit på op til 100.000 kroner. På den måde løber jeg aldrig tør for penge sidst på måneden og det er let for mig at fortsætte et helt normalt liv, også sidst på måneden.

Jeg taler ikke nødvendigvis om et overdådigt liv med overforbrug og dårlige vaner, men bare en ganske almindelig tilværelse med plads til forkælelse og lidt luksus og ferier. Der skal også være plads til at bruge penge sidst på måneden. Ellers bliver alle måneder ens og man bliver til sidst lidt træt af hverdagen.

nyt jakkesæt og dyr rødvin

Der findes næppe nogen værre følelse end følelsen af at falde over et fantastisk tilbud og så simpelthen ikke kunne købe det fordi man ikke har flere penge sidst på månden.

Jeg stod selv i situationen i sidste måned, hvor jeg fandt et stilfuldt jakkesæt fra Hugo Boss der var nedsat en smule og samtidig kunne jeg hos den lokale vinhandler finde rigtig gode tilbud på vin, nærmere bestemt Brunello vinen der er noget af det bedste verdensmarkedet kan byde på.

Begge ting havde jeg måtte undvære, hvis det ikke var fordi jeg kunne gennemføre betalingen hurtigt og let med mit kreditkort. Jeg sikrede mig altså, på grund af mit kreditkort, et helt nyt jakkesæt og nogle rigtig gode flasker vin, på samme dag.

Det er dumt at gå på kompromis med den slags selvforkælelse og rare indkøb bare fordi det er sidst på måneden. Der er ikke længe til der kommer penge igen, og man kan betragte det som om at man låner pengene til sig selv. Fra sig selv.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *