Vi har allesammen hørt om dem, nogle af os drømmer måske om dem. De dyre designermøbler. Vi køber møbler som bare fanden i IKEA og en enkelt gang bliver det da også til en enkelt kopi-designer-stol fordi den er så flot og fordi vi gerne vil signalere god smag, men helst uden at bruge alt for mange penge på det.

IKEA møbler er jeg ligeglad med, dem har jeg selv en helt del stående af, men stop gerne med at købe de håbløse kopier af de allerdyreste møbler. Brug i stedet de ekstra penge og køb den ægte vare. Du har det bedre med dig selv og du kan til en hver tid se på din stol og tænke – den er jeg stolt af. Du kan endda få lov at fortælle vidt og bredt om dit gode køb.

Vores egen Arne Jacobsen har designet flere møbler, hvor man tænker wow. Nogle af de mest kendte møbler i verdenshistorien og nogle af de mest eftertragtede designs. Én af disse møbler hedder ægget. Den har de fleste nok hørt om. En stor og flot ekstravagant stol, som med det samme bliver en central del af det rum den placeres i. Et møbel mange nok gerne ville eje. De fleste synes dog nok det er en smule for dyrt, bare for et møbel.

Men møbler holder længe og møbler fortæller om noget, hvem du er. Det er en del af dig, fordi det er så central del af dit hjem. Det kan i allerhøjeste grad godt betale sig at købe fine møbler.

Ægget er en fremragende investering, som vil følge dig resten af livet. Den er tilmed af så høj kvalitet, at den enten kan gå i arv ellers sælges uden betydeligt tab.

Stolen behøver ikke være forbeholdt folk fra whiskeybæltet. Alle kan komme til at eje ægget. Det handler blot om at kende sine muligheder. Og ikke fokusere på alle de begrænsninger man bilder sig selv ind, at man har.

Fordi, når det kommer til hurtige forbrugslån på internettet er der ikke just mange begrænsninger. Du kan lynhurtigt låne mellem 3000 og 50.000 kroner. Endda uden udlåneren blander sig i, hvordan du bruger dine penge.

Møbler er en luksusvare. En vare der kan bringe dig meget lykke og en fantastisk investering. Der behøver ikke være noget der holder dig tilbage.

Du kan låne hele beløbet eller blot en del af det på internettet og det kan bestemt betale sig. Jeg taler af lykkelig erfaring.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *