Jeg har altid været glad for fine ting, og de ting jeg har, skal helst være det nyeste af det nye.
Derfor er jeg blevet vildt forelsket i Samsungs nye OLED tv. I bund og grund går det ud på, at Samsung har lavet et buet fladskærms-tv der gør tv-oplevelsen meget bedre.
Efter sigende skulle det være som at være der selv, når man ser tv på denne nye fladskærm.

Tv’et blev lanceret d. 9. januar 2013 og er endnu ikke i butikkerne, men jeg ved, at jeg må eje et sådant tv, når det engang bliver tilgængeligt. Dog ved jeg godt, at det vil komme til at koste mig mange penge.
Et rigtig godt fladskærms-tv koster omkring 10.000kr og jeg er ikke i tvivl om, at prisen på dette OLED tv kommer til at ramme skyerne.

Men ikke desto mindre må jeg have det. Tænk hvad mine venner og familie ikke vil sige, når jeg inviterer dem til at se en film en lørdag aften. Glem alt om 3D briller, hvor man får ondt i øjnene af at se en hel film. Det her er det nyeste og det mest innovative set til dato.

Jeg glæder mig allerede til at se skønne naturprogrammer hvor man næsten kan føle savannen under fødderne og mærke løven komme tættere og tættere på.
Men hvis jeg skal opleve det, må jeg hellere komme i gang med at spare op. Og hvis ikke jeg når at spare pengene op, har jeg heldigvis rig mulighed for at låne penge hos diverse låneudbydere.
Det har jeg gjort før med succes og jeg vil gerne gøre det igen.

Jeg må bare eje det smukke tv. Ikke nok med at funktionaliteten er helt i top, så er designet også så underskønt at det vil passe ind i enhver dagligstue.
Kort sagt, så glæder jeg mig til, at jeg kan gå ned til en Samsung-forhandler og købe mit nye tv!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *