Et armbåndsur er i min optik meget mere end blot et redskab, til at give information om tiden på døgnet. Et armbåndsur er i høj grad et signal om, hvilken type du er som person. Den viser store dele af din identitet. Der findes så mange variationer af et ur, både i udseende, størrelse, pris mm. Det duer f.eks. ikke at direktøren går med et sportsur i meget skrigende farver, eller at havemanden har et læder-armbåndsur, der ikke matcher den normale tøjstil og levestil. Tingene hænger i den grad sammen. Ens ur, skal vælges ud fra ens personlighed, men også ud fra ens tøjstil, så tingene passer sammen.

Luksus på armen

Det er ikke ligegyldigt, hvad det er for et ur du har på armen. Et ur, er noget der sidder på armen altid, ligesom en vielsesring. Det betyder meget mere end det og et ur af en ordentlig kvalitet er velgående i rigtig mange år. Derfor skal det også vælges med omhu, så man får lige det perfekte ur, som kan være en glæde at se på i rigtig mange år. Du kan alternativt have to ure at skifte mellem, til forskellige lejligheder og måske er du ligesom jeg, helt tosset med ure og mener at det er luksus for alle, som bør have stor prioritet, når det drejer sig om at skabe sin egen identitet.

Af den grund, skal et ur passe med de signaler du gerne vil sende til omverdenen. Mest af alt ud fra din tøjstil, politiske overbevisning, uddannelse og din alder, så det stemmer overens med, lige præcis der hvor du er i dit liv netop nu. Et ur, skal være af ordentlig kvalitet. Derfor køb kvalitet. Pris og kvalitet hænger sammen. Luksus på armen skal der være råd til, det er alfa omega i jagten på at skabe sin identitet.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *