Verdens bedste kok anno 2011 var Dansk, han hedder Rasmus Kofoed. Rasmus Kofoed er køkkenchef på den topeksklusive restaurant Geranium i København. Restauranten ligger som en del af bygningen Parken, der er Danmarks nationalstadion.

Skeptikere vil nok spørge, hvorfor Kofoed ikke blev verdens bedste kok i 2012? Svaret er simpelt – han stillede ikke op. At vinde verdens bedste kok var et erklæret mål for Kofoed, der således nu har søgt andre veje.

Med verdens bedste kok i køkkenet må Geranium siges at være en yderst eksklusivt spisested. Hvem vil ikke gerne kunne sige, at de har spist hos den mand, der er allerbedst til at lave gourmetmad i hele verden? Geranium har trods sin korte levetid allerede høstet en eftertragtet Michellinstjerne og må være i spil til at modtage endnu en af slagsen næste gang Guiden er i København.

Geranium er symbolet på madlavning i verdensklasse og det er en helt unik oplevelse. Madlavning i verdensklasse behøver ikke være Noma, det kan ligesåvel være Geranium.

Geranium råder over en eksklusiv menu i absolut verdensklasse og det er en unik oplevelse som man bør unde sig selv, når restauranten ligger lige rundt om hjørnet.

Den almindelige menu koster 1300 kroner, dertil skal lægges 1200 kroner, for den unikke vinmenu, der er sammensat specielt til maden.

Man kan også købe den totale oplevelse, hvor man får hele pakken – det totale univers for 3400 kroner – inklusiv vinmenu.

Det er ikke ligefrem et simpelt greb i lommen, for de fleste mennesker, men oplevelsen behøver ikke være forbeholdt de få. At spise hos verdens bedste kok kan blive aktuelt, for os allesammen. Jeg har selv været så heldig at opleve Geranium indefra og det er en oplevelse jeg synes alle mennesker bør unde sig selv. Det er en oplevelse man ikke kan få andre steder og det er noget man næppe vil glemme lige foreløbig.

Man skal begunstige sig selv med det totale univers til 3400 kroner. Man skal nyde aftenen i fantastisk selskab med de mennesker man holder allermest af.
Hvis man rigtig er i humøret bør man desuden købe en flaske eksklusiv vin fra det omfattende vinkort, der rummer næsten alt, hvad hjertet kan begære.

Unikke og eksklusive oplevelser er ikke noget man får ret tit. Det ligger på mange måder i beskrivelsen af oplevelsen. Langt de fleste mennesker oplever måske slet ikke den slags ting. Det er synd og skam. Det er absolut godt givet ud at tage et lille forbrugslån hos LånLet, for at opleve Geranium og verdens bedste kok. Selv benyttede jeg netop denne mulighed.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *