I gennemsnit tilbringer vi en tredjedel af vores liv i sengen. Det er ikke mange der er klar over det faktum, men det burde vi alle vide. For hvis vi vidste det, ville vi sikkert også bruge flere penge på madrasser. For hvis ikke vi sover godt, får vi ikke det optimale ud af vores vågne timer.

Jeg har altid været stor fortaler for, at man investerer i en god madras. Jeg har selv haft problemer med min ryg og efter jeg skiftede min madras ud forsvandt mine rygproblemer mirakuløst. Jeg kender også til andre der har haft samme problemer som mig og hvor disse også forsvandt efter købet af en ny madras.

Jeg er godt klar over, at gode madrasser som oftest er dyre, men hvis man tænker over hvor lang tid en madras holder, så er prisen faktisk slet ikke så gal.
Lad os sige, at du giver 10.000kr for en god madras og du har den i minimum 20 år. Så betaler du cirka 42kr for madrassen hver måned. Prøv at overvej hvad du ellers kan bruge 42kr på om måneden? Så virker beløbet pludseligt ikke så stort.

Til gengæld kan det blive dyrt hvis du jævnligt skal gå til fysioterapeut eller kiropraktor hele dit liv. For mig at se er der ikke noget valg. Jeg havde alle dage valgt at bruge penge på den nye madras, for jeg ved selv hvor dyrt det er at gå til kiropraktor.
Og har man ikke pengene lige nu eller er der ingen udsigter til at du vil få råd i den nærmeste fremtid, så kan du tage et lån. Jo længere tid du venter, jo dårligere får din ryg det.
Det er vigtigt ikke at undervurdere hvad en god søvn kan gøre af underværker for både krop og sjæl.

Så tag mit råd: invester i en god madras og spar penge i det lange løb.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *