Diamonds are a girl’s best friend. Sådan lyder en meget berømt sætning sagt af skuespilleren og sangerinden Marilyn Monroe. Og hvor havde hun dog ret. Jeg kender ikke mange piger, der ikke elsker smykker og det gør bestemt ikke noget, hvis der også er et par diamanter at kigge på.

I Danmark har vi mange talentfulde smykkedesignere og jeg ser som sådan ingen grund til at købe smykker fra udenlandske designere, for alt vi har brug for kan vi lave herhjemme i Danmark.
En af de helt store spillere på markedet er Georg Jensen. Firmaet fik et meget stort comeback med deres relancering af Margurit-serien for nogle år siden. Siden da har Georg Jensen formået at henvende sig til et yngre segment end før samtidig med, at de fastholder det lidt ældre segment.

Personlig er jeg helt vild med deres andre kollektioner hvor sølv og hvidguld bliver brugt flittigt. Her er der tale om et meget enkelt og stilrent design, og det synes jeg kendetegner Georg Jensen rigtig godt.
Der har aldrig været tvivl om, at Georg Jensen står for kvalitet, stil og enkelthed. Men priserne er dog også derefter.

Vil man have kvalitet må man betale for det. Og det skal man også hvis man ønsker sig smykker fra Georg Jensen. Det er ikke billige smykker, men til gengæld holder de en evighed.
Jeg overvejer i øjeblikket selv at investere i et par øreringe fra Georg Jensen. De koster en del, nærmere betegnet ligger de på den gode side af 2000kr. Men jeg ved, at det vil være et par øreringe som jeg vil have resten af mit liv, og det vil måske endda også være øreringe, der kan gå i arv til mine børn. Og det er netop det, der er så fantastisk ved Georg Jensen. Deres smykker holder flere generationer og det er netop det vi kan i Danmark.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *