Du har sikkert hørt om Victoria’s Secret.

Hvis du ikke har, så er Victoria’s Secret et amerikansk firma, som er kendt for deres lækre undertøj (og dertilhørende modeller). Mærket er kendt på verdensniveau, og blandt andet så har den gudesmukke danske Helena Christensen været en af deres særlige modeller kaldet Angels.

Hvis der endnu ikke er en klokke der ringer, så er det på tide, at du stifter bekendtskab med Victoria’s Secret.

Desværre er der langt til den nærmeste Victoria’s Secret butik. Men her er det godt, at internettet gør det muligt at have en long distance forhold til de bedste butikker verden over. Altså ingen undskyldning der, Victoria’s Secret skal være en del af din hverdag, selvom du ikke er amerikaner.

Foråret er en god anledning til at kigge nærmere på Victoria’s Secrets produkter. De er nemlig meget mere end bare undertøj, så du kan blive opdateret på den gaderobe på en enkelt hjemmeside. De har nemlig alt fra undertøj, kjoler, hverdagstøj, nattøj, sko og plejeprodukter. Det særlige ved mærket er, at det har et sexet præg, uden at noget af det kommer til at virke trashy. Altså ligger Victoria’s Secret på den perfekte grænse mellem sexet og seriøs.

Victoria’s Secrets undertøjs i denne sæson byder på lækkert og farverigt undertøj, som vil give dig en legende let fornemmelse hele vejen indefra. Tendensen byder på lækre pastelfarver og sjove mønstrer, som helt sikkert er tiltrængt i din undertøjskommode.

Når du alligevel besøger deres hjemmeside, så skal du kigge forbi deres almindelige tøj også. Victoria’s Secret sælger en lang række sexede, men klassiske kjoler. Du kan finde dem under Day-to-sexy-night kategorien.

Også deres spring dresses er et kig værd. Her finder du sexede kjoler i yndige pastelfarver, som vil passe perfekt til forårets tendens.

Sidst men ikke mindst skal du kigge forbi deres skoafdeling. Her finder du alt fra stiletter, wedges og sneakers wedges til gode penge og i lækkert design.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *