Kropophold kan være den mest idylliske og fantastiske form for ferie. Det indebærer ren afslapning og selvforkælelse, når det er allerbedst. Det handler blot om at vælge det rigtige sted.

På Sydfyn ligger der en perle, så smuk og idyllisk så det er svært at forestille sig i virkeligheden. Stedet hedder Falsled Kro og er kendt både i ind og udland. Kroen er placeret i smukke landlige omgivelser, der giver en totaloplevelse udover det sædvanlige.

Kroen råder over 22 smukke værelser, som alle indbyder til både romantik og afslapning. Værelserne er unikt indrettet og ikke bare allesammen indrettet ens, som på et upersonligt hotel. Som gæst føler man sig speciel fra man kommer til man tager hjem igen.

Værelserne koster mellem 2000 kroner og 3500 kroner. Dette afhænger af, hvilken kaliber man ønsker værelset skal være i. Priserne indebærer desuden reservation på kroens udsøgte restaurant.

Netop restauranten på Falsled kro er et kæmpe plus og giver en oplevelse man aldrig vil glemme. Den er med til at fuldende opholdet. Kroen har haft nogen af de mest legendariske køkkenchefer i dansk gastronomi og ville utvivlsomt være berettiget til minimum én Michellingstjerne hvis bare guiden også kiggede udenfor København.

En menu med 4 retter i restauranten koster 1600 kroner inklusiv vin. Mens 6 retter koster omtrent 2000 kroner inklusiv vin. Dertil kan man i visse perioder vælge større menuer, hvis man virkelig ønsker luksus.

Pludselig løber det op i ganske mange penge, for denne oplevelse, men man skal huske på, at oplevelsen er unik og ikke kan fås andre steder. Du kommer udenfor storbyens stress og jag og du kommer ud i landlige og idylliske omgivelser, hvor fred og ro og nøgleordene. Dertil kommer et ophold på nogle af de smukkeste værelser i landet og mad på en af Danmarks bedste og mest kendte restauranter.

Kan du ikke betale for denne oplevelse vil jeg opfordre til at gøre som jeg selv gjorde, da jeg besøgte falsled. Lån 5.000 kroner hos LånLet via. NordicBanker og så er du på vej til Falsled kro og dit livs oplevelse.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *