Modeugen er et af landets store højdepunkter for modeinteresserede folk. Allerede tidligt i år har vores hovedstad lagt lokaler til årets første modeuge og interessen for de forskellige modeshows var mindst ligeså stor, som den plejer at være.

Som modeinteresseret har man som oftest lyst til at se alle modeugens modeshows, men dette er logistisk set umuligt og du skal også være yderst heldig for at komme ind til mange af de forskellige modeshows med mindre du er inviteret. Derfor kan du som almindeligt menneske nyde godt af blogs som disse, der giver dig updates omkring modeugen og de fremviste tendenser.

I året første modeuge var det tydeligt, at den afslappede og sporty stil som vi så sidste forår og sommer fortsætter. Sneakers var der masser af til modeugen og også kasketter, sweatshirts og sweatpants sneg sig op på catwalken. Den urbane stil fortsætter altså dette forår, så du kan roligt træde ned i dine gamle sneakers fra sidste år og stadig være med på moden.

En anden tendens der viste sig ved modeugen var læder. Både bukser, jakker og kasketter blev vist frem i læder og du behøver ikke holde dig tilbage med kun en beklædningsgenstand lavet i læder. Du kan sagtens have både bukser og jakke på uden at det bliver for meget.
Skal du være rigtig smart, kan du mikse med lidt pastelfarver og så vil dit look være fuldendt.

Pastelfarver kommer nemlig også tilbage i år. Især blazere i pastelfarver bliver det helt store hit, og det er da også rart, at det hele ikke bare skal være sort for en gangs skyld. Så vil du skyde foråret rigtigt i gang, så tag ud og køb dig en blazer i lys blå, gul eller lyserød. Det vil sikkert få smilet frem på læberne ved de fleste og du kan rigtigt føle dig i forårshumør.

Til sidst en kort opsummering fra årets første modeuge:
Vil du være med på moden skal du anskaffe dig sporty tøj som sneakers, sweatshirts og sweatpants, tøj i læder eller læderlook og tøj i pastelfarver. Så er du sikker på, at du er med på de nyeste trends.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *