Jeg har altid været glad for mad og jeg har aldrig været kræsen. Tværtimod har jeg altid været åben for at prøve nye ting og jeg har aldrig været skræmt af at prøve noget, der normalt er helt fremmed for mig. Derfor har jeg også altid haft en stor interesse for at eksperimentere i mit køkken. Jeg har livligt fulgt med i diverse madprogrammer på tv og har kopieret kokkenes gøren og laden.

Jeg må indrømme, at jeg endnu ikke er blevet et gastronomisk geni og selvom jeg synes, at mine madlavningsevner er højere end gennemsnittet, så har jeg for længe siden indset, at jeg nok hellere må lade de professionelle kokke om at fremstille gastronomiske mesterværker.

En restaurant jeg er stor fan af og beundrer meget er restaurant Noma i København. Den Michelin-belønnede restaurant får konstant gode anmeldelser og kan melde alt booket hver eneste dag. Det er ikke mange restauranter der har det sådan, men der er også gået meget hårdt arbejde forud for denne succes.

Personligt er jeg vild med Nomas eksperimenterende stil. Du finder ikke noget på Nomas menukort som du kan få andre steder. Alt er unikt og tænkt ned til den mindste detalje.
Og retterne er så kreative at det kan skræmme nogle folk væk og lokke andre til. Personligt bliver jeg selv lokket til af deres eksperimenterende menukort og derfor har jeg besluttet, at min mand og jeg skal besøge Noma i den nærmeste fremtid.

Først skal vi have bestilt et bord, og med de mange reservationer kan dette godt være svært. Men når det er lykkedes går projektet med at finde penge til måltidet i gang.
Man kan hurtigt ligge omkring 5000kr for to personer hvis man skal spise på Noma, men de penge er også givet godt ud. Så vi må i gang med sparegrisen og håbe på, at vi når at få sparet penge nok op inden den store dag kommer hvor vi skal spise på Danmarks mest berømte restaurant.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *