Det kommer nok som et mindre chok for nogle, når jeg skriver, at man kan få en gratis rejse forsikring, hvis man har det rigtige kreditkort. Ikke desto mindre mener jeg det faktisk i ramme alvor. Det er naturligvis kun et begrænset antal kreditkort, hvor denne fantastiske mulighed medfølger, så det kræver selvsagt, at man vælger at anskaffe sig det korrekte kreditkort i første omgang. I dette indlæg vil jeg skrive lidt om, hvad konceptet går ud på, hvor man finder disse kreditkort med inkluderet rejseforsikring og tilkendegive min holdning hertil.

Hvordan og hvor?

Det første og mest åbenlyse spørgsmål, som trænger sig på efter min indledning og overskrift er selvfølgelig, hvordan det så lader sig gøre og hvor man overhovedet kan få så godt et tilbud. Jeg vil gøre svaret så kort så muligt: kreditkort, som kan levere denne gratis rejseforsikring findes kun på internethjemmesider. De findes ikke i banker og pengeinstitutter, hvilket jeg selvfølgelig har undersøgt grundigt. Af navne kan jeg blandt andet nævne kort som Santander Red og Re:member. Disse kort inkluderer begge en gratis rejse- og afbestillingsforsikring. Skal man så bare anskaffe sig kortet og være indehaver af det, for at kunne få en gratis forsikring, når man skal ud og rejse?

Nej, det er dog ikke det eneste, som det kræver. Udover at du skal være indehaver af et kreditkort, der giver mulighed for gratis rejseforsikring, skal du også betale en vis andel af rejsen med det pågældende kort. I de fleste tilfælde, som jeg har undersøgt, ligger dette tal på omkring 50 procent af de samlede rejseomkostninger. Du skal altså med andre ord betale cirka halvdelen af rejsens omkostninger med dit kreditkort – herefter er du automatisk forsikret, hvis uheldet skulle være ude på ferien. Samtidig kommer der ikke skjulte gebyrer oveni, når du bruger dit kreditkort til at betale rejsen med, hvilket selvfølgelig er endnu en fordel ved at benytte denne metode.

Kreditkort med rejseforsikring? Ja tak!

Hvilke andre goder?

Gratis rejse- og afbestillingsforsikring er ikke det eneste, som du får ud af at skifte til et af de mere utraditionelle kreditkort. Der er nemlig en række andre inkluderede fordele, hvis du skifter til et af de to ovennævnte kort. Af disse kan jeg blandt andet nævne en kreditgrænse på helt op til 100.000, en rentefri betalingsudsættelse på helt op til 50 dages (hvis det kniber med at få betalt beløbet tilbage, og gebyrfrie varekøb i hele verden. Disse tre fordele er bare nogle af dem, som du får ved at vælge det rigtige kreditkort.

Samtidig får man en effektiv rente, som er meget fair og realistisk i forhold til de konkurrerende parter. Jeg tjekkede lige op på Santander Red her for nogle timer siden, blot for at have et eksempel at komme med. Santander Red har f.eks. en effektiv rente på 17,1 procent, hvilket ud fra min professionelle vurdering er særdeles konkurrencedygtigt i forhold til mange andre leverandører af kreditkort. Som en bonusinfo kan jeg oplyse, at Santander Red udbydes af den traditionelle VISA-producent, som du nok kender fra det meget populære VISA-dankort.

Sikkerheden er stadig i top

Da det som sagt er VISA, der udsteder Santander Red kortet, er sikkerheden altså i top selvom kortet ikke er så udbredt endnu og ikke giver genklang i så mange ører, som andre og meget udbredte kreditkort nok gør. Du behøver altså ikke bekymre dig om, hvorvidt du bliver snydt eller misinformeret i forbindelse med indgåelsen af en aftale om et Santander Red-kreditkort. Hele proceduren går efter nogle stringente rammer og regler, så du altid er i trygge hænder.

Samtidig ved jeg, at der er den sikkerhedsforanstaltning, at kreditkortudstedere og deslige skal være godkendt og certificeret af myndighederne, før disse kan få lov til at markedsføre sig på det finansielle marked. Dette burde forvisse de fleste læsere om, at sikkerheden ikke bliver formindsket, bare fordi man vælger at anskaffe sit nye kreditkort via internetnettet fremfor i en bank eller pengeinstitut.

Alt i alt tegner billedet sig meget klart: det er en fantastisk mulighed med et kreditkort som de nævnte, specielt hvis man er en meget rejselysten person, der ofte har brug for at være på den sikre side, når man er på ferie. Skulle uheldet være ude, kan det blive en rigtig dyr fornøjelse – både at blive behandlet og hjemsendt fra sit respektive feriested. Derfor er en forsikring alfa og omega, når det kommer til sikkerhed og tryghed i forbindelse med rejsen, således at du kan koncentrere dig om, at nyde denne fuldt og kun tænke på, hvor dejligt livet er.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *