Et barskab er en mandeting. En ting, hvor man virkelig kan afstøve sin mandighed på en god måde. Det er et must for en hver mand at have et solidt barskab, hvor der bestemt ikke må mangle noget. Bor man sammen med en kvindelig partner må man bestemt ikke lade hende få kontrol over barskabet. Det skal ikke være et barskab bestående af Bailey og frugt vodka måske med lidt frugt rom dertil. Det er hverken mandigt eller stilfuldt.

I stedet skal man bruge tid og penge på at vælge den helt rigtige spiritus. Det skal både være af høj kvalitet og der skal være det rette udvalg, både det man selv bedst kan lide, men også de sikre vindere blandt ens venner og selvfølgelig skal der være spiritus så man kan lave de mest gense drinks på en god måde.

Køb ordentlig spiritus

Det er vigtigt, når man skal opbygge et stilfuldt og varieret barskab, at man vælger den rigtige spiritus. Her menes der, at man ikke vælger den billigste Gin på markedet, men tager en Gin af høj kvalitet til lidt flere penge, så smager din Gin & Tonic altså markant bedre. Det samme gør sig gældende for stort set alle slags spiritus. Whiskey, Cognac, Vodka, Rom og Tequila er ting der naturligvis skal stå i et hvert barskab. Gerne både en mørk og en lys variant af rommen. Derudover skal du helst holde dig fra frugtsmage i vodka og Rom, hvis du gerne vil have et stilfuldt barskab og ikke et teenage barskab.

Andre klassiskere er naturligvis også forskellige typer af likør. Her er den vigtigste nok Cointreau. En spiritus der figurerer i rigtig mange forskellige drinks og den er mere eller mindre uundværlig.

Barskabet viser klasse

Et stort og fuldendt barskab signalerer ikke at man på nogen måde er alkoholiker eller har hang til en lille drink i ny og næ. Tværtom viser man, at man er en mand med stil og en mand der har styr på det og som ønsker at give sig selv og sine gæster en god oplevelse.

Et barskab med alt hvad der hører til kan være en dyr investering, men ikke desto mindre en ganske fornuftig investering.

Pengene til denne investering kan lånes som forbrugslån på internettet. Her er det både let og hurtigt at komme i gang. Så kan man allerede næste gang man får gæster på besøg imponerer disse med en udsøgt samling af spiritus af højeste kvalitet.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *