Afhængighed kan være en grim ting, men det kommer selvfølgelig an på hvad man er afhængig af. For mig personligt er min afhængighed ikke så slem. Det er nærmere en tidsrøver end det er en synd. Jeg er nemlig blevet afhængig af blogs!
Jeg læser utallige modeblogs hver eneste dag og hver gang jeg tænder computeren hopper jeg automatisk ind på mine favoritblogs.

Jeg må ærligt indrømme, at selvom det virker harmløst så er det nu mere ’skadeligt’ end jeg selv lige havde forventet. For det første får jeg ikke lavet nær så meget som jeg gerne ville. Når først jeg sidder foran computeren kan jeg sagtens få flere timer til at gå uden jeg helt selv er klar over det. Pludselig er der gået fire timer mens jeg har siddet og læst diverse blogs igennem.

En anden ting der gør min afhængighed til en dårlig en af slagsen er, at når jeg læser de forskellige modeblogs så bliver jeg inspireret til at købe nyt tøj, og det bliver dyrt i længden.
Ser jeg noget nyt er jeg nødt til at have det og det er min pengepung ikke altid glad for.
Senest har jeg købt en ny taske som konsekvens af, at jeg så den på en af mine foretrukne blogs. Det blev 600kr og allerede igen er jeg ved at overveje at købe et par fede stilletter jeg har set på en blog.

Men selvom det ikke er så godt for pengepungen at jeg bliver inspireret af disse blogs, så er jeg dog alligevel glad for, at det er blogs der er min afhængighed. Hvis jeg tænker over det, ville der være mange andre ting der ville være værre at være afhængig af. Så i stedet for at hænge med mulen over min afhængighed vil jeg straks hoppe ind og besøge en af mine favoritblogs.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *