Når det kommer til shopping, er jeg helt vild med København. For mig er København nordens svar på Paris. Her kan jeg finde alt fra mainstream mode til små underground butikker, der sælger alt det, som jeg ikke kan finde lignende andre steder.

For mig kræver en shopping tur i København gerne flere dage – og derfor overnatter jeg tit på et af byens hoteller. Jeg er især vild med området ude på Amager. Omgivelserne er nye og trende, bygningerne er spændende at kigge på, og kulturen er hip og moderne.

Helt klassisk er jeg meget vild med Bella Sky hotellet, som for tiden er et af de mest omdiskuterede hoteller i Danmark. Dette luksuriøse hotel er svært at finde et modsvar til. Alt fra betjening, værelser, restaurant og bar er helt i top. Bella Sky er virkelig et hotel, hvor jeg føler, at min luksustrang bliver stillet på bedst mulig vis.

Det er naturligvis ikke for sjov, at hotellet kaldes Bella Sky. Værelserne er udstyret med de mest fantastiske væg til loft vinduer, som giver en helt unik udsigt over Amager og København. Dette syn minder mig om scener fra de film, jeg ser om amerikanske storbyer. Samtidig er værelserne smagfuldt indrettet i det nyeste indenfor skandinavisk design, som giver mig god inspiration til min egen vision for min boligindretning derhjemme. Hver gang jeg besøger Bella Sky, har jeg en ny ide i baghånden, når jeg rejser hjem igen.

Sidst jeg var på Bella Sky, prøvede jeg selvfølgelig Bella Donna etagen, som du sikkert har hørt om. Dette er en etage, hvor der kun bor kvinder, og hvor alle faciliteter er kommet til med kvinden i tankerne. Det var klart en oplevelse, som jeg kun kan anbefale andre venindepar at prøve. Konceptet med faciliteter der matcher kvinders behov for at dulle sig op til det ypperste og de små detaljer som for eksempel de friske (ja! ingen plastic) planter på værelset, tiltaler mine kvindelige sider utroligt meget. Men hotellet byder selvfølgelig også på hygge for parret eller mændene alene.

Hotellet unikke spa faciliteter skal klart også have stor ros. Jeg føler mig udhvilet, frisk og klar på nye udfordringer efter en god omgang forkælelse her. Og for mig er det vigtigt, at man kan slappe helt af efter en lang dag på brosten rundt omkring i København.

Sidst men ikke mindst vil jeg anbefale alle at prøve hotellets Sky bar, som er en skøn afslutning på ferien. Her er luksus ikke et ord, det er et begreb. Man føler sig simpelthen på toppen af verden, når man nyder et glas champagne i Sky bar!

Så skal du forkæle dig selv med shopping i København, så forkæl dig selv med luksus i verdensklasse på hotel Bella Sky!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *