Det er blevet meget populært at tage egne billeder i dag, i stedet for at hyre professionelle fotografer til forskellige begivenheder. Mange mennesker køber også dyre spejlreflekskameraer, som kan tage fremragende billeder. Jeg så for nyligt selv på kameraer, da mit gamle er gået i stykker. Jeg faldt over Nikon Coolpix A, og fik lyst til at skrive et indlæg om, hvordan man kan få råd til sådan et, hvis pengene ikke lige er til det.

Nikon Coolpix A – selve kameraet

Først vil jeg dog lige fortælle lidt om kameraet og dets specifikationer. Vi har at gøre med et digitalkamera på 16,2 pixels, der ligeledes leverer en kombination af mobilitet og DSLR-kameraets ydelse, således at du nærmest kan tage professionelle billeder.

Kameraet har også en indbygget funktion, der gør det muligt, at redigere og finjustere billeder direkte på kameraet, efter at du har taget dem. Du kan altså klare de mest basale redigeringer på kameraet, i stedet for at skulle ordne dette på computeren efterfølgende.

Af yderligere specifikationer kan jeg også nævne, at kameraet har en 18.5 mm f/2.8 objektiv (linse), hvilket giver dig mulighed for at skifte mellem autofokus og manuel, hvis det skulle være nødvendigt eller tiltrængt. Herudover har kameraet også bare et lækkert design, i mine øjne!

Et let og sikkert lån ordner det økonomiske

Coolpix A koster omkring 7000 danske kroner i e-handelsbutikkerne. Det er selvfølgelig rigtigt mange penge for et kamera. Det ved jeg. Men tænker man på, hvor mange år, man kan have kameraet, så er det faktisk en rigtig klog investering, da kameraet jo også kan blive ved med at tage billeder konstant og ikke kræver nogen særlig form for vedligeholdelse.

Hvis du ikke har pengene til kameraet på kontoen, men er blevet forelsket i det, så kan du tage et online lån. Det kan være et forbrugslån af en art, hvor jeg dog vil anbefale et kviklån eller minilån til formålet. Med sådan et kan du hurtigt og nemt låne penge, som du kan bruge til at købe dit nye kamera med.

Det gode ved, at låne pengene fra en online udbyder er også, at det både er sikkert og går meget hurtigere, end hvis du skal i banken og spørge først. Hele denne lange procedure, som bankerne kører med, gør det til en lang og træls affære, at få et lån til et produkt. Et internetlån foregår samtidig anonymt og diskret, og der er ingen personlig kontakt mellem dig og udbyderen.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *