Hold lige godt fast, Champions League finalen skal i 2013, spilles på det legendarisk, for nyligt ombygget stadion Wembley med plads til 90.000 tilskuere. Kampen spilles d.25.maj.

Større oplevelser er svære at finde som fodboldentusiast, det må være på højde med eget bryllup, fødslen af det første barn, altså en af livets aller største begivenheder. De to bedste fodboldhold i Europa, der kommer om trofæet, pokalen med de store ører. En titel der de senere år, har været præget af spansk og engelske hold. Der er altså chance for at se et engelsk hold spille næsten på hjemmebane, mod et spansk hold, der stadig har Barcelona og Real Madrid med i turneringen i skrivende stund. Af tilbageværende engelske hold er der Manchester United og Arsenal.

Hvis du ønsker at være en del af festen, så fortvivl ej, muligheden er der. Der er rejseselskaber der arrangerer tur til champions League finale hvert år. Man betaler som regel for fly, hotel med morgenmad i to eller tre dage, samt billet til fodboldkampen. Det er måden at gøre det på, for du kan sjældent købe billet til kampen, som privatperson, da der er udsolgt på ingen tid og det er trods alt satset at stille sig op på dagen i London og forsøge at købe billet til overpris på sortbørsen.

En tur som disse koster nogle penge, penge som man ikke altid lige har stående på kontoen. Har man ikke pengene stående, men stadig mener at man skal være en del af denne helt unikke begivenhed på det fantastiske stadion i europas førende fodboldby, er det muligt at optage et forbrugslån til at finansiere omkostningerne. Det anbefales at låne til hele turen, dvs. også til forbruget der, så lånet bliver lidt større, det giver låneren mulighed for at få en længere løbetid på lånet og dermed også en månedlig ydelse der er til at betale. Så kan det lade sig gøre at opleve de største stjerner, fra tætteste hold.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *