Forleden læste jeg i et fodboldmagasin om, at fodboldrejser er blevet et nyt hit hos de danske børn, som interesserer sig for fodbold og dyrker verdens største sportsgren.

Konceptet handler om, at grupper af unge børn eller voksne for den sags skyld kan kontakte et rejsebureau, som specialiserer sig i fodboldrejser. Bureauet arrangerer så for en given pris hele rejsen, og står for alt på denne – både billetter til de fodboldkampe, som kunderne ønsker at se osv.

Med på rejsen er selvfølgelig forældre, som kan se til, mens deres børn oplever eksempelvis den fantastiske stemning på et af de engelske Premier League stadions rundt omkring i landet. Stemningen på disse kan ikke sammenlignes med de danske, hvor fodbold desværre fylder meget mindre.

Fodboldrejser er både sammenhold og oplevelser, som er værd at bide mærke i. Forestil dig at blive serviceret fra start og at andre står for al arrangering af din rejse, som inkluderer det, du som mand og måske far allermest holder af: fodbold og dine børn. Forestil dig stemningen på et stadion, hvor alle mennesker synger og er glade. Forestil dig dine børn blive helt lamslået af dette brøl og samtidig heppe på spillerne som tørner ud for dit yndlingshold. Tør du lade den mulighed glippe?

Finansiering af en fodboldrejse behøves ikke være specielt dyr endda. Et hurtigt slag på tasken er omkring 4000 kr. pr. person for en tur til England inklusiv billet til en fodboldkamp, som normalt er meget dyr i sig selv vel og mærke. Sammenlignet med, hvad en normal charterferie koster for en familie med mad, drikke, oplevelser osv., så er det overhovedet ikke dyrt.

Et lille hurtigt kvik- eller forbrugslån kan hjælpe dig med at løse problemet, hvis du mangler pengene eller ikke lige har dem stående på kontoen. Vær ikke flov over at optage et lån: det er så meget mere værd at se sine børn glade og lykkelige.

Tro mig: som far og fodboldelsker kan jeg garantere, at du ikke vil fortryde en fodboldrejse med dine børn. Det er helt klart det hele værd, kan jeg skrive under på efter selv at have prøvet det. Samtidig får konen et afbræk i hverdagen, hvor hun kan forkæle og bruge tid på sig selv, mens du nyder tiden med ungerne. Hvad venter du på? Kom af sted og få bestilt billetterne allerede i dag!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *