Vi går en kedelig tid i møde med gråvejr og vinterkulde og derfor synes jeg, at jeg ville peppe denne kedelige tid lidt op for min mand. Min mand elsker fodbold og han er stor fan af Manchester United. Det har altid været hans store drøm at komme til Manchester og se dem spille. Jeg besluttede mig derfor at undersøge mulighederne for, hvad en fodboldrejse ville koste. I dag er det meget nemmere end før at bestille en fodboldrejse i og med, at markedet for disse rejser er blevet større og større de seneste år. Hvor man førhen måtte købe fly, hotel og kampbillet separat tilbyder mange rejseselskaber nu det hele eller det meste i en samlet pakke. Jeg faldt over et tilbud på Spies’ hjemmeside hvor man for 5480kr kan overnatte to nætter på et fint hotel og hvor man får 2 x kampbilletter til kampen mellem Manchester United og Chelsea. Man skal dog selv sørge for fly, men det er tit, at man kan finde billige billetter hvis man er tidligt ude.
Jeg må indrømme, at jeg ikke selv er den største fodboldfan, men efter at have læst om arrangementet og atmosfæren omkring store internationale fodboldkampe kan jeg ikke sige mig fri for, at jeg rent faktisk glæder mig. Men mest af alt glæder jeg mig til at se udtrykket i min mands ansigt, når han finder ud af, at han skal til England og se sit yndlingshold. Mænd har åbenbart et eller andet meget specielt forhold til fodbold, og jeg er da heller ikke i tvivl om, at når vi står på Old Trafford så bliver der fældet en lille tåre fra hans side. Og når vi så har set kampen kan vi bruge den anden dag på sightseeing eller hvad vi nu ellers har lyst til. Mulighederne er uendelige, men jeg er sikker på, at vi kommer til at få den bedste tur!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *