Foråret er allerede over os og cykelsæsonen er forlængst skudt i gang. Snart er det tid til årets første brostens klassikkere, der traditionen tro følges op af de famøse Ardenner Klassikkere i Holland og Belgien. Derefter kommer årets første Grand Tour – i form af Giro Di Italia. I måneden efter starter den seriøse opvarmning til Tour de France, hvor der blandt andet bydes på Dauphinie Libré og Schweitz rundt.

Der er således masser af godt cykelløb helt indtil til Juli måned, hvor Tour de France som altid skydes i gang. Der er derfor garanti for, at man er 100 % i Tour stemning, når sommeren rammer os.

I år er der lagt op til én af de mest nervepirrende, spændende og ikke mindst tætte Tour de France i rigtig mange år. Alberto Contador vender tilbage til Verdens største cykelløb efter endt karantæne. Hans evige Rival Andy Schleck er ligeldes tilbage. Derudover er sidste års store komet Cris Froome i sadlen som kaptajn for sit hold, mens hans udfodre fra i fjor Vincenzo Nibali måske er med for sit nye hold Astana. Netop Astana råder også over Jakob Fuglsang, så måske får vi en dansk holdkaptajn ved dette års Tour?

Når feltet skal rundt i hele Frankrig så er det med hvor tids måske dygtigste etepeløbsryttere der mødes for første gang i samme Grand Tour. Andy Schleck, Alberto Contador og Cris Froome. Derudover kan vi forvente at se Joaquin Rodriguez og Cadel Evans udfordre dem.

Hvis man nogensinde skal til Frankrig, for at følge Touren, så skal det være nu. Dette er en oplevelse man ikke må gå glip af. Det kan i allerhøjeste grad anbefales at følge touren live fra start til slut. Køre rundt i Autocamper og opleve hele det store cirkus omkring en af verdens største sportsbegivenheder.

På samme tid får man en fantastisk ferie med masser af sol, smuk natur og uforglemmelige oplevelser. Man kan altså på én og samme tid opleve en af verdens største begivenheder og samtidig holde sit livs ferie.

Et lån er godt givet ud

Det er ikke en helt billig ferieform, men det betaler sig i den grad tilbage i form af en oplevelse man aldrig glemmer. Det kan godt betale sig at tage et forbrugslån på internettet, så man kan låne alle de penge man har brug for, for at overvære den måske mest intense udgave er Tour de France i nyere tid. En udgave der vil gå over i historien allerede inden den første kilometer er kørt.

Et lån på internettet er nemt og hurtigt og man slipper for meget besvær. Man skal ikke stille sikkerhed og man må selv bestemme, hvordan man bruger sine penge. Det er den oplagte mulighed, når sommerens ferie skal finansieres.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *