Vi er så småt trådt ind i den første forårsmåned og vi kan endelige ligge de kolde vintermåneder bag os. Personligt har jeg gået og sukket efter forår lige siden november og jeg er så glad for at vi endelig går mod lysere tider.
Dette er også tilfældet med forårsmoden. Her er der fokus på pastelfarver, mønstre og striber i massevis. Det helt store hit bliver blazer jakker i pastelfarver som mintgrøn og lyserød. Skal du være ekstra cool kan du parre din pastel blazer sammen med et par bukser i et fedt mønster og for at toppe looket, kan du tage en smart kasket på hovedet. Så er du sikker på at være helt med på forårsmoden.

En anden stor tendens i foråret 2013 er den sporty stil. Sneakers, sweatshirts og kasketter bliver det helt store og dette til glæde for mange. Hvad er mere lækkert end at kunne være både moderigtigt og afslappet klædt? Jeg skal i hvert fald ud og have købt et par sweatpants og jeg glæder mig til at kunne gå i dem uden at have dårlig samvittighed over at være casual klædt.

Nogle af de designere der i min optik har rigtigt godt fat på forårsmoden er Baum & Pferdgarten og Adidas og det vil også være disse designere jeg vender mig mod, når jeg skal ud og købe min nye forårsgarderobe. Og jeg vil også meget gerne appellere for, at det også er disse designere du kigger efter i foråret. Derudover insisterer jeg på, at du skal ud og købe dig en ny forårsgarderobe. Man bliver så glad og fuld af liv af at kunne gå foråret i møde klædt i fedt tøj.
Og har du ikke pengene stående på kontoen, har du jo altid mulighed for at låne penge til den nye forårsmode. Mulighederne er mange, men du må ikke snyde dig selv for en ny forårsgarderobe.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *