At blive forælder er noget at det smukkeste som kan ske for et menneske. Dem, som siger, at dette ikke passer, lyver. De mennesker, som man holder mest af, bør vel så også forkæles mest – både kærlighedsmæssigt og økonomisk, ikke sandt?

Babytøj og ikke mindst dets pris er ofte noget, som måske enten helt afholder folk fra at få børn, eller måske bare giver dem et mindre chok og sår på kontoen. Forretninger som BabySam og alle de andre ved godt hvad de skal have for deres produkter. Ingen tvivl om det! Det er dyrt at få børn, uanset om det en dreng eller pige.

Men at få børn er en kærlighedserklæring fra de højere magter, og noget, som man bør være taknemmelig for. Derfor kan man heller ikke argumentere for, at babytøj er et sted, hvor der skal spares, når man vælger at få børn.

Tøj på kroppen og mad indenbords er de mest basale rettigheder, som et barn har. At sørge for, at ungen er varm og ser godt ud sender ligeledes et godt signal til omverdenen om, at du som forælder virkelig har styr på tingene.

Står du derfor i den situation, hvor du har valget mellem at få et barn eller ej, pga. du i så fald vil være nødt til at låne et par småskillinger for at kunne give dit kæreste eje noget ordentligt kvalitetsbabytøj, så er der reelt set jo intet andet valg end sidstnævnte.

Det er ingen skam at låne lidt penge, og det gode er, at omverdenen ikke bekymres ved dit lån, og dine valg ikke vedkommer dem.

Man kan ikke gøre lykke op i penge, og slet ikke sine børns. Det vigtige består i, at kunne købe de ting til sine børn, som de har behov og råd til. Gammelt slidt tøj kan ikke holde dit barn varmt og godt befindende uanset hvor meget de billige udbydere prøver at bilde dig det ind.

Derfor er mit simple budskab altså alt i alt, at luksusbabytøj er et must for en god forælder. Om du skal låne til det vha. et forbrugslån eller andet er irrelevant. Det vigtigste er at få købt det og nyde at se dit afkom være varm og tryg samtidig med, at det har god stil!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *