Kender du det, at dit klædeskab ser tomt ud og det der hænger i det, er fra sidste sæson og derfor ikke længere er på mode? Mange har oplevet problematikken med at blive forført at tidens trends og et år efter er neonfarver og nitter måske ikke lige det største hit, og det leder mange til at gå ud og købe nyt tøj selvom pengene måske ikke altid er til det – eller hvad værre er, bliver man måske ved med at gå i det tøj, der gik af mode for et år siden.

Der er dog heldigvis et tip der har floreret blandt modehuse i mange år som jeg i dag vil dele med jer. Det handler helt enkelt om, at hvis du har styr på din basisgarderobe kan du overkomme de værste tøjkriser. Til de af jer der er i tvivl om, hvad en basisgarderobe er, så er det tøj som du altid har brug for og som aldrig går af mode. Det kan være jeans, toppe uden ærmer, skjorter eller cardigans. Har du dette i dit klædeskab vil du aldrig komme ud for, at du står en morgen og ikke ved hvad du skal tage på.

Men før du stormer ned i den lokale H&M og køber alle disse ting, så skal du være opmærksom på, at det kan betale sig at bruge lidt ekstra penge på disse basisbeklædningsgenstande, for jo bedre kvaliteten er jo længere tid holder tøjet.
Så har du ikke så mange penge lige nu så start ud med at købe et eller to stykker tøj af god kvalitet. Du kan derefter langsomt begynde at bygge din basisgarderobe op. Det vigtigste er, at du sikrer dig at tøjet er af god kvalitet så du kan bruge det igen og igen uden at skulle skifte det ud fordi moden skifter.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *