Jeg glæder mig i denne tid. For d. 16. februar skal familien og jeg ind og se Disney on Ice.
Til dem af jer der ikke kender fænomenet er det en masse skøjtedansere, der er klædt ud som Disney-figurer. Det kan være alt fra Buzz Lightyear til Prinsesse Jasmin.
Det skulle eftersigende være et yderst spektakulært og meget medrivende show.

Min yngste datter har glædet sig lige siden vi fortalte hende, at vi skulle af sted og hun er da også allerede begyndt at tælle ned til hvornår vi skal ind og se showet.
Billetterne koster omkring 450kr pr. styk og derfor er det lidt halvdyrt at invitere hele familien ind og se showet. Det er en stor udgift så kort tid efter nytår, men ikke desto mindre glæder vi os alle sammen.

Jeg har altid selv været fan af Disney og derfor er jeg sikker på, at det bliver en oplevelse for hele familien. I mine øjne er Disney det tegneserieselskab der har skabt flest klassikere.
Film som Robin Hood, Tornerose, Snehvide og Aristocats er film som jeg så, da jeg var barn og som mine børn den dag i dag også elsker at se. Det bevidner om tidsløse klassikkere, der alle har en god historie at fortælle og det er altid historier, man kan lære noget af. Specielt børn lærer meget af at se Disney-film. Morale, empati og kærlighed er alle sammen ord, der betegner historierne i Disney ganske fint.

Stod det til mig skulle mine børn kun se Disney-film, men jeg er også nødt til at erkende, at det er en anden tid vi lever i nu end dengang jeg var barn, og derfor får de selvfølgelig også lov til at se andre børneprogrammer.
Men Disney on Ice det skal vi se og jeg er sikker på, at jeg ikke bliver skuffet og at alle pengene vil være givet godt ud.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *