Denne jul var jeg så heldig at få en Iphone5 af min kære familie og den er flittigt blevet taget i brug. Jeg bruger den til næsten alt – mail, e-banking, surfing på internettet osv. Jeg har i forvejen en Mac-computer og jeg må indrømme, at jeg efterhånden er ved at blive lidt af en Apple-nørd. Jeg er vild med det enkle design og brugervenligheden som alle deres produkter besidder. Dertil skal det siges, at jeg aldrig har haft problemer med produkterne, så de er i den grad langtidsholdbare. Min Mac-computer købte jeg for lånte penge for cirka 2 år siden. Jeg havde ikke lige de penge, der skulle til for at købe computeren, men jeg stod og havde desperat brug for en ny computer. I stedet for at nøjes med en billigere og dårligere model som jeg havde råd til, valgte jeg at låne penge til at købe den overlegne Mac. Låneprocessen var hurtig og enkelt og jeg fik meget hurtig min elskede Mac som jeg nu ikke kunne drømme om at undvære. Det kan klart anbefales at investere i sådan en og hvis pengene ikke er til det lige nu, er der hundredevis af muligheder for at låne pengene til det – sikkert og nemt.
Nu har jeg kastet min kærlighed på et nyt medlem af Apple-familien. Den nyeste Ipad er hvad jeg har i kikkerten. Når jeg om aftenen sidder henslængt i min sofa kan det være lidt upraktisk at sidde og surfe på nettet på min Mac, men på den anden side har min Iphone stadig en lidt for lille skærm til at det er sjovt. Derfor ønsker jeg mig brændende en Ipad, hvor jeg kan sidde og surfe på nettet i sofaen foran fjernsynet uden, at det er upraktisk på den ene eller den anden måde. Jeg er også sikker på, at min yngste datter ville få stor glæde af den. Allerede nu spiller hun lystigt løs på min Iphone og jeg har hørt, at det at børn bruger elektronik som Ipads er med til at styrke deres intellekt. Jeg må indrømme, at pengene lige nu ikke er til at købe en Ipad, da vi netop har overstået julen, men så er der heldigvis mange forskellige låne virksomheder, der med glæde vil låne mig pengene.
Med det sagt vil jeg besøge en af disse virksomheders hjemmeside og ansøge om et lån med det samme og så vil jeg med stor forventning glæde mig til at jeg får min Ipad.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *