Prøv en alternativ sommerferie i år, prøv at lej en luksusmotorbåd og sejl rundt i den. Det bliver med garanti en helt anden sommerferie end familien har været vant til. Det bliver helt sikkert en uforglemmelig oplevelse. Med et almindeligt speedbåd-certifikat må man sejle motordrevne både, der er op til 15 meter lange. Indenfor de 15 meter, kan man komme til at sejle luksus motorbåde. På den måde, kan du holde en spontan ferie, hvor ikke særlig meget behøver at være planlagt. I kan dag for dag, tage en beslutning omkring hvad den står på.

En anderledes ferie

En anderledes ferie er lige hvad det bliver. Og med en stor luksus-motorbåd, er det nemlig luksus for alle. Prismæssigt er det på samme niveau, som hvis man tager den samme periode sydpå. Det her er en anden slags ferie, hvor man kan nyde et skønt selskab i nogle fantastiske natur-oplevelser og lade naturen sætte sit helt eget præg på ferien. I Skandinavien er der masser af små øer, og masser af vand, som gør at man har mange muligheder, for at opleve en masse forskellige steder og det i sig selv kan gør at man kan få en anderledes og interessant ferie.

For at få denne oplevelse, kan det anbefales at tage et forbrugslån til at komme ud og opleve de blå bølger i sommerferien og den fantastiske natur, krydret med en masse luksus på båden og hvor man selv sætter dagsordenen for hvad der skal ske. Man slipper for en masse turister og trafik på motorvejen, men man kan kommer derimod til at opleve en hel masse andet. Så hvis du synes at netop i år, skal der ske noget andet end der plejer i sommerferien, så tag et forbrugslån, lej en båd og kom ud på havet, det vil du bestemt ikke fortryde. Det bliver en fantastisk oplevelse for hele familien.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *