Der er ingen grund til at gå med kontanter når man har kreditkort. Et kreditkort kan rigeligt dække ens behov og så er det lidt nemmere at bevæge sig rundt med end det er med kontanter. Man kan bruge sit kreditkort stort set alle steder og man betaler blot hvad man skal. Ved kontanter, har man ikke mere end det man har med og der er ikke mange der længere bruger kontanter. Med et hævekort, er det muligt at klare de udfordringer man møder og man kan altid betale. Det koster altid penge at leve og derfor er det en god idé at have kort med sig, hver gang man går ud af døren.

Jeg går kun med kreditkort

Jeg har stort set aldrig kontanter på mig. Jeg bruger altid mit kreditkort og betaler altid på beløbet og så slipper jeg også for at få kontanter tilbage. Der kan være en sjælden gang, hvor jeg hæver over beløbet i forbindelse med en betaling, hvis der er en årsag til at jeg skal bruge kontanter. Men det er ikke noget der foregår ret tit. Det hele kører på kortet og hvis jeg skal være helt ærlig, så ser det også mere elegant ud. Jeg bruger en mindre pung, hvor der ikke er plads til mange mønter, men til gengæld til masser af kort og det er noget nemmere at bære rundt på og passer bedre til min tøjstil. I mit pæne arbejdstøj, ser det ikke ret godt ud med en stor pung, fyldt med mønter og det bliver jeg træt af på en lang arbejdsdag. Hver gang jeg har mønter, går jeg hjem og lægger dem i en krukke, så har jeg noget at betale med, når nogen banker på døren der samler ind til velgørende formål. Det har jeg lært efter at jeg utallige gange har åbnet døren søndag eftermiddag til indsamling uden at eje noget som helst. Jeg vil mægtig gerne støtte velgørende formål, men jeg skænker det aldrig en tanke, selvom jeg højst sandsynligt har set reklamer og annoncer om en foranstående landsindsamling. Det problem er jeg kommet over nu, ved at der en gang imellem ryger et par ekstra mønter i skålen, så der er penge næste gang, at det banker på døren og der igen skal støttes op om gode formål. I fremtiden vil kreditkort også være det middel der bliver brugt. Og i endnu højere grad end nu.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *