Denne blog handler om luksus. Det er luksus der er i føretrøjen og det er ligesom luksus der er det overordnede tema på bloggen. Herunder hører helt naturligt det man kalder luksusvarer. Altså varer man ikke lige køber hver dag og som man i særlig grad kan forkæle sig selv med. Det siger sig selv at luksusvarer er selvforkælelse og at disse varer typisk er eksklusive.

Denne gang skal det mere specifikt handle om, at forkæle sig selv på den ultimative måde. Vel nok også den ultimative luksusvare. Rejser.

At rejse er at leve. Sådan sagde den verdenskendte Danske forfatter HC Andersen i sin tid. Og her man må i hvert fald give ham ret. Det at rejse til fjerne lande og opleve noget nyt er i den grad med til at sætte krydderi på tilværelsen og det er den bedste måde at forkæle sig selv på. Man kan vist roligt sige, at intet slår en god ferie.

Vær kreativ på rejsen

Når man skal på ferie, så kan man lige så godt give den hele armen. Man skal simpelthen gå all in på at forkæle sig selv. Det er i forvejen så sjældent at man er på ferie, så når man endelig er det, så kan man lige så godt gå all in på luksus.

Det handler i bund og grund om at være kreativ. Man skal vælge en helt særlig destination. Gerne et sted, hvor man ikke har været før, og hvor man kan opleve noget nydt samtidig med at man bare nyder livet.

En rejse udenfor Europa er det mest optimale. Det er her man virkelig finder nye luksusoplevelser. Maldiverne, Den Amerikanske Golf, Dubai, Australien. Ja man kan blive ved med at nævne spændende og eksotiske destinationer.

Det kan ikke siges for mange gange. Man skal skrue helt op for luksus på sin rejse, man skal kunne koble 100 % fra og bare nyde livet. Det er luksus og det er selvforkælelse.

Finansieringen ligger også lige til højrebenet. Man kan tage et forbrugslån på 50.000 kroner på internettet, og så er man allerede godt på vej mod sit livs ferie.

Det er både hurtigt og let og så er det samtidig meget overskueligt og man risikere ikke at stå med en uforudset tilbagebetaling. Alle vilkår er klare lige fra starten, når man låner penge uden at stille sikkerhed, på internettet.

Det er vejen til en luksuriøs ferie.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *