Håndtasken er en kvindes bedste ven. Dette vil mange kvinder nok give mig ret i, for man kan sige meget om en kvindes personlighed ud fra hendes håndtaske og hvad der er i den.
Vi ligger meget af vores identitet i vores håndtaske og ligesom vi har forskellige identiteter (mor, kæreste, fashionista, business woman osv.) har vi også mange forskellige tasker.

Personligt har jeg en samling der tæller over 30 forskellige tasker og jeg elsker hver og en. Hver en taske siger noget forskelligt om mig som person og hver en taske tillader mig at være en bestemt type person. Derfor elsker vi tasker og derfor bliver vi ved med at købe nye håndtasker.

Den seneste håndtaske jeg har føjet til min samling er en ny Marc Jacobs taske. En klassisk sort taske i læder med en hank i guldlook. Jeg forelskede mig i den ved første øjekast og to uger efter jeg havde set den første gang købte jeg den. Den passede nemlig lige til den type person jeg var i det øjeblik. En stilfuld kvinde med ambitioner, kreativitet og fantasi. Og hvad var prisen for dette symbol på min personlighed? 10.000kr måtte jeg slippe for at få lov til at eje denne skønne taske, men det var en pris jeg betalte med glæde.

Det gode ved kvalitetstasker er nemlig, at de holder i mange år. Det er også derfor, at jeg har 30 tasker stående i mit hjem. De er alle kvalitetstasker som har holdt i evigheder. Jeg kan stadig finde på at bruge en taske i dag som er 10 år gammel og det er netop derfor jeg gerne vil bruge mange penge på en taske. For tasker er som ægte kærlighed – de går aldrig af mode og de holder hele livet hvis man passer godt på dem.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *