Nu da julen og nytår er ovestået, er der en snart kærkommen anledning til at forkæle konen: mors dag. Om det er din egen mor, eller bare ”lillemor” gør ingen forskel. Forkæles skal hun! Hvad er så mere oplagt end en weekend på et af Danmarks eneste 5 stjernede hoteller i hjertet af København? Intet, siger jeg bare, og jeg ved hvad jeg taler om: jeg har selv efterprøvet det!

Oplevelsen hos D’Angleterre er uforglemmelig. Luksus ovenpå luksus er det eneste, man fornemmer når man er gæst. I stedet for en kedelig charterrejse hvor både flyrejse og alt muligt andet kan man i stedet slappe af og nyde hinanden i fædrelandet. Så er der heller ikke så langt hjem igen, når weekenden er omme – ”win win situation” er lige, hvad det er!

D’Angleterre er dog som bekendt et dyrt sted, grundet den store luksus og den centrale beliggenhed. Men det skal ikke være en forhindring. Der findes forskellige måde at finansiere din kones velbehag. En af de lette og gode måder er et simpelt forbrugslån. Jeg anbefaler, at man kigger forbi kreditguide.dk og læser deres guides inden man beslutter sig. De giver gode og gratis råd til kredit, hvilket kan være belejligt  i dette henseende.

Forbrugslån kan være en nem vej til at give konen en oplevelse, hun vil være taknemmelig for i al evighed. Mit spørgsmål er derfor: pengene eller livet? Ja, det koster lidt, men sammenlignet med dit udbytte, er det intet problem. Jeg taler af erfaring. Både privat og fagligt for den sags skyld.

For mig er valget mellem pengene eller livet enkelt: penge er et redskab til et bedre liv – et liv er ikke redskab til penge. Derfor bør det økonomiske altid komme i anden række, så længe man låner af den rigtige udlåner selvfølgelig. Dette handler dog blot om lidt research og omhu, men det tror jeg sådan set, at alle mennesker kan udvise.

Mit simple budskab til dig som mand, eller kvinde for den sags skyld, at komme ud af hulen og få bestilt den weekend hos D’Angleterre. Det bliver uforglemmeligt og kan lidt finansieres med et forbrugslån. Dermed sikrer du en god forretning for alle!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *