I år havde jeg sådan håbet på at få en iPad mini i julegave. Men jeg blev desværre skuffet. Der var ingen iPad Mini til mig under juletræet i år – og derfor har jeg besluttet mig for at købe den selv. Normalt bruger jeg tonsvis af penge i januarudsalget, og jeg sparer altid tonsvis af penge. Men i år skal jeg altså købe et produkt som ikke kommer på udsalg. Og med udsalg mener jeg altså 50% eller mere. Så der skal tænkes lidt kreativt når pengene skal række til både en iPad mini og alt det lækre tøj, som jeg skal have fat i.

Grunden til at jeg skal have en iPad mini er helt egoistisk. Det er ren selvforkælelse, og jeg kunne sagtens leve uden. Det må være min hang til luksus, der har overvældet mig. Den bedste grund til at smide penge efter den nye iPad mini er nemlig at mine mindre tasker føler sig frygteligt forsømt efter, at jeg har gjort det til en vane, at have min iPad med mig uanset, hvor jeg går. Og det kan jeg simpelthen ikke leve med! Det er bare så smart, at Apple har valgt at lave en lille udgave af iPad’en som kan passe ned i en endnu mindre taske, og derfor er så meget nemmere at have med på farten.

Jeg er super glad for at den nye iPad mini faktisk er placeret i samme prisleje som de andre iPads. Det er altså ikke dyrere bare fordi jeg har en hang til at have det nyeste af det nyeste, og der må jeg virkelig give noget credit til Apple. Det er lækkert at kunne være med på moden helt fra start af uden at blive totalt ruineret.

Designet er klassisk og den nye iPad mini kommer til at passe helt fantastisk ind blandt mine andre Apple produkter.

Den tekniske side af sagen har jeg ikke sat mig så frygteligt meget ind i. Jeg er alligevel ikke så nørdet, at jeg kan se de forbedringer, som de sikkert har lavet på fx skærmen. Det eneste jeg glæder mig til at opleve er internettet, der efter sigende skulle virke endnu hurtigere på den nye iPad mini end det gjorde på min gamle, store, klodsede iPad.

Nu får den gamle iPad 2 en plads i stuen, og min nye iPad mini kommer til at være helt fast inventar i tasken. For hvor mange gange har jeg ikke stået og diskuteret med mig selv om det var den smarte taske eller iPad’en der var vigtigst at få med. De kvaler er ovre nu.

Jeg glæder mig!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *