Jeg skal som det første beklage, at der først kommer et indlæg fra min side om iPad mini nu, men arbejdet har haft min fulde opmærksomhed – men bedre sent end aldrig!

Overskriftens spørgsmål vil jeg besvare allerede nu: iPad mini er et lækkert nyt produkt fra Apple. Noget revolutionerende vidunder på det innovationsmæssige plan er den just ikke, men man kan simpelthen ikke tage fra Apple, at de overrasker gang på gang. Svaret er dermed en kombination af de to ting: genialitet kombineret med brugervenlig og hurtig teknologi.

Man har således taget den gamle iPad, og komprimeret den ned i størrelse, så den nye nu kan være i en jakkelomme. Dette er utroligt lækkert, da vægten og størrelsen var en af ulemperne ved denne gamle udgave.

Teknisk og hardwaremæssigt er den ikke meget bedre end iPad 2, men den er heller ikke dårligere. Den er derimod en klar forbedring på det brugervenlige område, mens det rent tekniske er holdt i status quo. Nu tænker du måske: jamen, hvad skal jeg så med den, specielt hvis jeg har en af de tidligere udgaver i forvejen? Det skal jeg fortælle dig: den er sjovere, smidigere og får kollagerne til at kigge misundeligt.

Derudover er den for mig, som forretningsmand, yderst elegant og praktisk at have med til møder osv., da den fylder meget lidt og samtidig kan bruges til at tage noter på, have dokumenter i og mange andre brugbare ting. Også i privaten er den et hit hos børnene: de kan spille spil på den, mens du kan læse elektroniske blade på den, uden at få ondt i armene af at holde den, hvilket var tilfældet med 1 og 2’eren. Den gør i det hele taget bare privat- og arbejdslivet sjovere!

Derfor: Har du den ikke i forvejen – så køb den. Har du ikke råd til den – så lån til den! Uanset hvad bør du i hvert fald eje den. Med hensyn til budskabet om at låne til den, kan et forbrugslån nemt og sikkert skaffe dig den.

På eksempelvis monsar.dk under kategorien ”mindre lån” kan man finde forskellige billige minilån, med lave renter og fleksible låneperioder, så du hurtigt eller over længere tid kan betale pengene til dette fantastiske produkt tilbage igen. SeleneFinans, Leasy, D:E:R og mange flere er bare blandt de udbydere, som kan hjælpe med et billigt minilån. Det er lidt underordnet, hvilken af disse du vælger – bare et af dem, da de alle er gode og sikre.

iPad mini er i særdeleshed luksus for alle!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *