Damerne er vilde med det, det ser brand godt ud og så indikerer det overskud og god stil. Jakkesæt er bare sagen for den moderne business mand. For nogle, er det en del af jobbet at være velklædt, så der er det ingen problem. For andre, der har nogle andre erhverv, hører det mere til sjældenhederne at man bliver iført jakkesæt, det er måske endda kun ved de helt særlige festlige lejligheder. Men der er bare noget særligt over jakkesæt. Det indikerer nemlig udover at man er velklædt, så indikerer det overskud, charme, velbehag og sender nogle rigtig gode signaler til omverdenen.

Nålestribet eller gråt

Tidligere var sort jakkesæt, det ultimative mest brugte indenfor jakkesæt. Moden har ændret sig en anelse og nu er nålestribede jakkesæt meget populære. Ligesom også de lysere farver fylder mere og mere. En helt gråt jakkesæt er i den grad populært og dem sælges der mange af. Et liv i jakkesæt koster penge, det er dyrt at gå rundt i dyrt tøj. Vælger man de allerbedste jakkesæt fra de gode, men også dyre mærker, vil opleve en stor tilfredshed i dagligdagen. Jakkesæt fra Hugo Boss og Tiger of Sweeden, er meget populære og indikerer i den grad god stil.

Det er enormt vigtigt, med en god garderobe, så man kan være velklædt til alle anledninger. Så kan man hoppe i træningsbukserne søndag aften foran fjernsynet, men ude i samfundet, er det vigtigt at være velklædt. Folks førstehåndsindtryk og kropssprog betyder så meget for, hvordan vi bliver set på fremadrettet og der kan jakkesæt, give den anerkendelse og respekt, som man l alt sin enkelthed synes at man er berettiget til. Til de fine jakkesæt, hører naturligvis også pæne sko, der helst skal matche farverne på jakkesættet. Hvide sko, duer ikke til et sort jakkesæt. Måske duer sorte sko til lyst jakkesæt, det afhænger af situationen, men ellers skal sko vælges med omhu, så helheden bliver fantastisk.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *