Alle elsker luksus, og alle hader januar. To sandheder som i allerhøjeste grad modstrider hinanden. Januar er årets bedste måned for luksusvarer og for alle os der elsker luksus. I januar er alt næsten på udsalg, men måneden er samtidig kold og trist og kommer på en tid af året som falder lige efter den søde juletid, hvor vi allesammen har brugt en masse penge. Det betyder at de fleste på det nærmeste graver sig ned når kalenderen skriver januar, mange går på slankekur og tilværelsen er i det hele taget i synderlig inspirerende.

Men i mit daglige arbejde ser jeg alligevel masser af glade og inspirerede mennesker. Når jeg rådgiver om private forbrugslån så møder jeg folk der har set lyset i den ellers så triste januar måned. Folk der virkelig har forstået at gøre januar til en måned hvor de selv og luksusvarerne er i fokus.

Lad os tage et eksempel. Januar er kold og mærk. Det er et faktum. Er der noget bedre end at sidde indendørs med familie eller venner og se sneen dale dele udenfor mens man ser en præmierefilm i TVet? Svaret er overraskende nok JA!

Oplevelsen bliver bare endnu bedre, hvis man har tilladt sig selv at købe et helt nyt og moderne fladskærms TV med alle tænkelige funktioner. Dertil bør man også lade sig selv forkæle med et sæt nye højtalere der hører til samt måske en ny harddisk optager. Sådan bliver man gladere i januar!

Mange vil nok tro de er fornuftige når de vælger at spare pengene og se filmen på deres ældgamle og kedelige fjernsyn uden de store højtalere. Men hvordan kan det være fornuftigt at man ikke ønsker at forsøde sin tilværelse, når det er så let som det er i dag.

Som jeg ser det, så kan forbrugslån vise vejen til lykke og luksus i januar! Der er ikke meget der bør holde en tilbage. Man behøver dårligt nok ud af døren, for at fikse et favorabelt forbrugslån. Det meste kan klares online.

Der er ingen undskyldninger for at hade januar, når det er så let at sikre sin egen lykke og forkælelse i denne måned. I stedet for kun at købe et fjernsyn køber man nu både fjernsyn og højtalere fordi det er på udsalg. Finansieringen klares ved et hurtigt forbrugslån og så er januar pludselig federe end december.

Løsningen kan varmt anbefales og det er da så absolut ingen skam at låne penge, for at gøre sig selv glad. Faktisk mener jeg næsten at man skylder sig selv at gøre noget godt for sig selv i mørke kolde januar.

Pludselig er januar hverken kold, mørk eller trist. Det er fordi du har taget et forbrugslån og sikret dig et helt nyt fjernsyn med der til hørende højtalere.

Livet handler om at være lykkelig og forkæle sig selv. Luksusvarer og forbrugslån er den sikre vej hertil.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *