Vinteren er over os. Kulden er bidende, og man får nemt lyst til at pakke sig selv ind i en stor tyk flyverdragt, elefanthue, moon boots og vanter. Men hvem gider, at starte det nye år ud med at ligne noget der er løgn? Er man lidt modebevist, så kan man sagtens få varmen, samtidig med at man ser smart ud. Men den gamle jakke er bare ikke lige den fedeste at skulle hoppe i, nu hvor det nye år er startet. De tykke vintersko fra sidste år er om muligt blevet endnu mere slidte, mens nytårsklokkerne ringede over hele Danmark for at byde det nye år velkommen, og de trænger virkelig til at blive skiftet ud. Du er træt af at se på den gamle jakke og de slidte sko, som du har måttet bruge i mere end 3 måneder allerede, fordi vinteren kom udsædvanligt tidligt i denne sæson.

Måske kender du dette fra din egen hverdag? Men pengene rækker bare ikke til at investere i helt nyt vintertøj. Julemåneden er knap nok forbi og julegaverne, julefrokosterne, byturene, julemiddagen, marcipanen og julepyntet har alle sammen medvirket til at din konto er mere eller mindre tom allerede ved starten af den nye måned. Men fortvivl ikke! Den måned, der netop er begyndt, er januar, og på spørgsmålet om, hvorvidt du kunne finde en bedre måned at få lyst til at skifte din gaderobe ud i, er et positivt – det tror jeg ikke!

Januar betyder nemlig januarudsalg, og her der mange penge at spare. Du har sikkert allerede set det, du ønsker dig i et blad, på en tilfældig person, som du gik forbi på gaden eller også har du allerede været ude og kigge rundt i butikkerne. Det kan være svært at holde sig tilbage, når udsalget byder på så mange lækre luksusvarer under januarudsalget. Det sikkert ikke kun en ny jakke og et par nye vintersko, der fanger dit blik, når du shopper rundt i butikkerne, der bugner af gode tilbud. Men måske er det i år året, hvor du skal forkæle dig selv og prøve at finansiere din drøm om en ny vintergaderobe gennem et lille forbrugslån. Det er nu du skal slå til, hvis du skal have muligheden for at forny din gaderobe og få del i den luksus som alle andres synes at besidde, når de møder på arbejde efter ferien i spritnyt tøj. I år skal du være en af dem.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *