Når julen er overstået og de første lommesmerter er forsvundet er det tid til den periode på året som jeg ser mest frem til – januarudsalget!
Findes der noget bedre end at samtlige butikker sætter deres varer ned til priser så lave, at det synes uvirkeligt?
For mange er denne tid på året som en drøm, der går i opfyldelse hvor folks sultne modehjerter kan blive mættet for en kort tid, men for mange andre er januarudsalget en begivenhed de bevidst går glip af på grund af en sparsom økonomi.
Under min studietid hørte jeg ofte mine veninder klage over, at de ikke kunne deltage i januarudsalget fordi deres konto var blanket helt af efter julen. Jeg prøvede at overbevise dem om, at de ikke vidste, hvad de gik glip af, og at det at købe ting på udsalg nærmest var en investering.
Da jeg blev ældre og selv mærkede hvordan en julemåned kunne mærkes på pungen følte jeg pludselig sympati med mine veninder fra studiet. Men en sparsom økonomi skulle ikke afholde mig fra at deltage i det fantastiske januarudsalg. Mine principper havde ikke ændret sig – januarudsalget var stadig den bedste tid på året og køb af tøj, elektronik, smykker osv. så jeg stadig som små investeringer i mit liv.
Jeg fandt hurtigt ud af, at forbrugslån var vejen frem til at sikre mit januarudsalg. Med få skridt kunne jeg hurtigt låne penge til det jeg ønskede og det ofte endda også uden at skulle forklare, hvad jeg skulle bruge pengene til. Det var hurtigt og nemt og på denne måde kunne jeg komme hurtigere af sted og i gang med at forkæle mig selv.
Den dag i dag forstår jeg stadig ikke, at folk frivilligt vil undgå at deltage i januarudsalget. I min optik er der ikke længere nogen legitim undskyldning, når virksomheder nærmest står i kø for at tilbyde fordelagtige lån.
Så forbered dig på januarudsalget allerede nu og begynd at drømme om al den luksus du kan få for billige penge.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *