En evigt tilbagevendende tradition er Jesu Kristi fødsel, det er her vi fejrer juleaften i familiens skød med hygge, gaver og god mad. Det er netop gaverne jeg vil sætte fokus på her. For de er på mange måder kilden til det som denne blog egentlig skal omhandle. Bloggens overordnede tema er det evigt tilbagevendende Januarudsalg. En tradition og en begivenhed der er lige så sikker som juleaften. Det er der hvert eneste år, og det vil det nok blive ved med at være.

Det er som end også en ganske god tradition. I hvert fald set med forbrugernes øjne – varerne bliver selvsagt væsentligt billigere – det er faktisk hele pointen med januarudsalget. Det hænger sammen med julegaverne på en måde, at det har en naturlig forbindelse til udsalget i og med at det er et ganske naturligt tidspunkt at køre et udsalg på. Julehandlen har som altid været voldsom og hver eneste person har brugt mange penge. Rigtig mange penge. Derfor ville det nok være meget småt med handel i januar måned, hvis ikke de forskellige varer blev sat kraftigt nok ned. Desuden er det her man har mulighed for at bytte gaver og så gøre en god handel, når man skal købe nye ting.

Det er fristende at bruge mange penge, når der er udsalg, og egentlig er det også både rationelt og fornuftigt. Det er rationelt fordi man altså alt andet lige, får mere for sine penge, når varerne er billigere. Det er lidt ligesom at shoppe i USA, eksempelvis. Det er også noget som mange mennesker udnytter, når de er i USA. Her får man også mere for pengene end derhjemme.

Det er jo en smart investering, fordi den er billig set i forhold til, hvad man får ud af det. Det må i sidste ende være det som kendetegner de gode investeringer.

Problemet ved at bruge mange penge på januarudsalg kan godt være at man faktisk ikke har så mange penge. Man har jo allerede brugt en hel del på gaver og sjov op til jul, og nu byder butikkerne sig lige pludselig til med udsalg, hvis skal man dog gøre?

Skal man bare se til mens andre udnytter udsalget eller skal man selv hoppe med på vognen selvom banken nok vil sige nej?

Spild ikke chancen

Det må være en grundlæggende regel, at når man får chancen for at lave en god investering, så griber man den. Ingen tvivl om det. Det er dumt at lade potentielt gode investeringer glide ud i sandet. Det er på ingen måde rationelt. Derfor kan vi allerede udelukke mulighed nummer 1. Man skal ikke blot se passivt til mens udsalget brager derudaf.

Man skal altså hoppe med på vognen og bruge sine sunde fornuft og rationelle side. Derfor skal man netop udnytte udsalget.

Men nu har jeg jo selv lige sagt at det kan være trangt med pengene i januar måned, så hvilke penge skal man bruge? Skal man ned i banken og søge om ekstra kredit fordi man gerne vil på udsalg? Den hopper de nok ikke på nede i banken, så det bliver nu nok et rungende nej derfra.

I stedet skal man tænke lidt ud af boksen. Man har brug for penge her og nu, og gerne en del af slagsen, så man kan investere. Og gerne investere meget. Der findes kun et sted, hvor dette kan lade sig gøre, og jeg snakker ikke om banken. Jeg snakker om det famøse internet. Stedet hvor du som læser også befinder dig nu. Det handler om at klikke lidt videre, så man kan tage et forbrugslån på internettet. Du er allerede tæt på og det er ikke just svært at få et forbrugslån på internettet. Det er faktisk ret let. De findes over det hele og er typisk samlet på forskellig sider, hvor der er samlet mange lån og mange udbydere. Derfor er det også let at finde en løsning der passer netop til ens eget udsalgsbehov. Der er mange muligheder og der er sådan set næsten frit valg på alle hylder. Det bliver da næppe meget lettere at komme på januarudsalg. Og vel at mærke et udsalg, hvor man ikke skal have økonomiske kvaler. Man kan mere eller mindre gør hvad man har lyst til. Man kan købe så meget man vil og man kan frit slå sig løs.

Det er let og overskueligt og det er en glimrende mulighed, for at lave en god investering. Og som bekendt må man aldrig forpasse chancen for at lave en god investering.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *