Vinteren er for alvor begyndt at melde sin ankomst og det bliver koldere og koldere for hver dag, der går. Sidste vinter var jeg så uheldig, at jeg kom til at ødelægge min fine nye vinterjakke og jeg må indrømme, at jeg lige siden har sørget over den. Men sorgen var hurtig glemt, da jeg under årets januarudsalg fik øje på den smukkeste og mest elegante jakke, jeg længe havde set. Da jeg fik øje på den vidste jeg, at den og jeg var det perfekte match. Der var ingen tvivl – den jakke måtte jeg eje.
Pengene på kontoen var dog små og jeg kunne hurtigt indse, at jakken lå uden for mit budget. Men heldigvis tilbød butikskæden som solgte jakken, at jeg kunne få et af butikkens kreditkort og på den måde kunne jeg købe jakken og samtidig skulle jeg først begynde at afdrage efter et år. Dette var et tilbud jeg absolut ikke kunne sige nej til, og med dette gode tilbud i baghovedet gik jeg straks på jagt efter mere vintertøj. Min shoppingpose blev hurtigt fyldt op med varme sweatre, handsker, huer og tørklæder. Jeg følte det som om, jeg var i den 7. himmel, og det bedste af det hele var, at jeg ikke behøvede at tænke på, at min konto blev tømt. Jeg havde jo fået et fantastisk kreditkort hvor afbetalingen først skulle finde sted et helt år efter. På en hurtig og billig måde fik jeg på den måde gjort min vintergarderobe endnu mere luksuriøs og jeg følte nu, at vinteren bare kunne komme an. Om ikke andet var jeg i hvert fald klædt på til at imponere alle omkring mig. De efterfølgende dage fik jeg da også mange komplimenter fra venner og familie og da de hørte hvordan jeg fik råd til alt det nye vintertøj, troede de ikke deres egne ører. Men jeg er dog ret sikker på, at de efterfølgende selv har været nede i butikken og gjort brug af det selvsamme tilbud.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *