Da jeg første gang besøgte kunstmuseet Louvre i Paris blev jeg der i flere timer. Jeg kunne næsten ikke få mig selv til at gå igen. Jeg har altid haft en passion for kunst og jeg elsker at bruge penge på det og udsmykke mit hjem med det. Mange af mine venner og familie kan ikke altid se det smukke i de malerier eller skulpturer jeg køber, men for mig betyder de hver især noget specielt.

Dog sørger jeg for ikke at knytte mig for meget til kunstværkerne for de fungerer også som en investering for mig. Så når folk spørger mig, hvorfor jeg vil spilde mine hårdt tjente penge på uforståelig kunst, forklarer jeg dem, at det simpelthen er en investering.

Kunst bliver tit og ofte mere værd jo ældre det bliver og derfor ynder jeg at købe ”nyt” kunst af endnu ukendte kunstnere. Det kræver selvfølgelig, at man kender til tidens trends og tendenser indenfor kunst, men jeg har flere gange været heldig at spotte en yderst talentfuld kunstner før alle andre. Og på den måde har jeg skaffet mig nogle af de første malerier eller skulpturer lavet af senere hen meget populære kunstnere.

Det højeste beløb jeg har tjent på et kunstværk var 250.000kr. Og jeg skal love for, at mine venner som tidligere havde kritiseret billedet tabte både næse og mund. Men pludselig forstod de mig, når jeg sagde, at mine kunstværker var investeringer. Det er måske ikke hurtigtjente penge, men på den lange bane kan det sagtens svare sig. Og heldigvis er Danmark fyldt med mange talentfulde kunstnere, så der er nok at vælge imellem og hvis et bestemt kunstværk viser sig ikke at kunne sælges med en merværdi, så har man i det mindste noget smukt og unikt til at pryde væggene i hjemmet.

Jeg synes personligt, at kunst er den bedste form for investering. Både for øjet og for pungen.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *